Európa Liga

Bebiztosított tippet húzunk a Gyógyszergyáriakra

  • gb1
megosztom

Szépen megy a Leverkusen szekere, így nem gondolnánk, hogy a Slavia Praha bele tudna köpni a levesébe.

Az Európa Liga C-csoportjának favoritja csütörtök este a prágai Sinobo Stadionban lép pályára a Slavia vendégeként. A csehek elég csehül kezdték a csoportkört, hiszen Izraelben 3-1-re megégtek, míg a Leverkusen meglepő könnyedséggel vette a Nizza elleni akadályt. A bukmékerek ezúttal is a németek győzelmét vizionálják, lássuk hát az előzetes információkat.

{"headTitle":"Slavia Praha-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia","odds":"3.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bayer","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A tavaly még a Bajnokok Ligájában vitézkedő Slavia idén is egy lépésre volt az elit sorozattól, de a Midtjylland csúnyán elkaszálta a csapatot. Jindrich Trpisovsky tanítványainak a bajnokságban ugyan jól megy, hiszen veretlenül állnak a második helyen, de az európai kupameccsek rendre visszahúzzák őket a valóságba.

Mivel a bajnokságot a koronavírus miatt félbeszakították október közepén, így a csapat kipihenten érkezhet

, bár nem túl jó előjel, hogy az utóbbi 3 EL-meccsét elbukta.

A mester számára a covidos Olayinkát leszámítva mindenki a rendelkezésére áll, a vendégeknél viszont továbbra is vannak fontos kihagyók, mint a nyári szerzemény Schick, Arias és Lars Bender.


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


A Leverkusen tavaly a negyeddöntőig menetelt az EL-ben, ahol aztán az Inter állította meg egy elég szoros meccsen. Peter Bosznak komoly fejtörést okozhatott a nyáron, hogy elveszítette Havertzet és Vollandot is, de úgy tűnik a holland szakember simán megoldotta a helyzetet, hiszen idén még veretlen a csapata és zsinórban három győzelem után érkezik Prágába.

Az Európa Ligában kellő rutinnal rendelkező Gyógyszergyáriak a sorozatban az utóbbi 6/5 összecsapásukat győzelemmel zárták.

A Nizza 6-2-es legyalulása ennek ellenére sokakat meglepett, még akkor is, ha azon a meccsen is favorit volt a német együttes. Ezúttal sokkal szorosabb meccsre lehet kilátás, de a pazar formában lévő Diaby-Alario-Bailey trióra nem hinnénk, hogy lenne ellenszere a Slaviának. A viszonylag magasra belőtt vendégoddsnak köszönhetően még bebiztosítva is játszható szorzón fogadhatunk - szerintünk ugyanis a Leverkusen legalább egy pontra jó lesz csütörtökön.

{"headTitle":"Slavia Praha-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayer - döntetlennél a tét visszajár","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3462276] 2020-10-29 21:00:00 Slavia Prague - Bayer Leverkusenx;

 

megosztom