Bajnokok Ligája

Gigaodds a Fradira - tényleg ennyire nincs esély Ronaldóék ellen?

megosztom

A Ferencváros bravúros meccset játszva pontot mentett a Dinamo Kijev ellen, hamarosan pedig a Juventus látogat Budapestre.

Egyet kell értenünk Szerhij Rebrovval, ugyanis a Ferencváros vezetőedzője szerint csapata megérdemelte az egy pontot a Dinamo Kijev ellen 2-2-es döntetlennel zárult labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. 25 év után tehát nem csak a csoportszereplés, de a pontszerzés is összejött a zöld-fehéreknek, ez pedig óriási bravúr ismételten.

Elégedettek lehetünk olyan szempontból, hogy az első félidőt elveszítettük, a másodikban pedig sikerült kijavítanunk a hibákat.

Tokmac gólja nagy lökést adott, összességében rászolgáltunk az egy pontra" - mondta az ukrán szakember, aki szerint nehézséget okozott, hogy a játékosok többségének még nincs BL-tapasztalata, de a második játékrészben sikerült agresszívabban futballozni.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Dibusz Dénes arról beszélt, hogy nagyon nagy dolognak tartja, hogy már a második meccsen megszerezték az első pontjukat. Úgy vélte, ez, valamint a Barcelonában mutatott teljesítményük a találkozó elején és a végén, olyan önbizalmat adhat, hogy akár további pontokat tudnak szerezni.

Nos, a további egységek gyűjtéséhez megint csak piszok nagy bravúrra lenne szükség, ugyanis a következő felvonás keretében az olasz bajnok Juventus látogat Budapestre. A Puskás Arénában megrendezésre kerülő meccsen a bukik durván leírják a Fradit, amelynek esetleges győzelmére nem kevesebb, mint @15-szörös oddson fogadhatunk. 

Nagy kérdés, hogy játszani fog-e a jelenleg házi karanténban lévő Cristiano Ronaldo, de persze nélküle is klasszisokkal erősebb csapatról beszélünk. A Zebrák mondjuk 2-0-ra kikaptak a Barcelonától, amely szintén nem a legerősebb napjait éli mostanában, mindenesetre a Zöld Sasok elleni Juve-siker mindössze @1,19-szeres pénzt fizet cikkünk írásának pillanatában.

Szerinted van esély a pontszerzésére a Juventus ellen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Juventus ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Juventus ","odds":"1.195","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3462011] 2020-11-04 21:00:00 Ferencváros - Juventusx;
megosztom