Tipp

20 óra telik el a két meccse között, megérheti kontrázni a Barcát

  • mr.blonde
megosztom

A Barcelona férfi kézicsapatának 21 órán belül két mérkőzést kell játszania. A második meccsre megpróbálkozhatunk egy hendikeppel.

A népszerű csapatsportok közül talán a kézilabda sínyli meg leginkább a kialakult helyzetet, hiszen a pozitív tesztek miatt rengeteg meccset kell törölni és emiatt a menetrendek is alaposan felborulhatnak.

Elég kiszámíthatatlan jelenleg most a kézilabda, ami fogadói szempontból is nehéz terepet eredményez. Most viszont talán hasznot tudunk húzni a káoszból, hiszen a fentiek miatt igen speciális helyzet állt elő.

A főszereplő a világ talán legjobb csapata, a Barcelona, amely csütörtök este a Bajnokok Ligájában fogadja a dán Aalborg gárdáját. A győztes kiléte nem lehet kérdés, hiszen +/- 8,5 gólos favoritok a katalánok, ami viszont sokkal izgalmasabb, az az a tény, hogy Palmarssonék pénteken 16 órától már bajnoki mérkőzést is játszanak.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Mivel mindkét mérkőzés hazai pályán lesz, ezért utazniuk ugyan nem kell, de a dánok elleni BL-meccs vége és a másnapi bajnoki kezdete között alig 20 óra fog eltelni.

Ez az időintervallum azért nem valami sok, főleg nem egy ilyen kontaktsport esetében.

A pénteki bajnokin egyébként a Benidorm lesz az ellenfél, amely szerdán a végletekig kiélezett meccset bukott el a harmadik helyen álló Granollers ellen. A Benidorm a hat forduló alatt mindössze egy győzelmet tudott aratni, nem tartozik a liga topcsapatai közé, ezzel együtt beleférhet a bet365 hendikepjébe.

Az iroda +/-16,5 gólon húzta meg a határt a meccsre. Alaphangon ez egy teljesen korrekt határ lenne, hiszen a Barca simán le tudja nyomni a spanyol csapatok többségét 15-20 gólos különbséggel is.

Így viszont, hogy ennyire sűrű a program, nem biztos, hogy ezer hőfokon égnek majd a katalánok, és arra is komoly esély van, hogy a sztárok többsége - akik a BL-ben kulcsszerepet kapnak majd - több pihenőt kapnak a pénteki meccsen.

Könnyen lehet ez egy laza, edzőmeccset idéző összecsapás, ahol a Barcelona picit bővebbre eresztheti a gyeplőt, és egy könnyed, 10-14 gólos győzelemmel is beéri.

A tippet nagyban befolyásolhatja a Benidorm hozzáállása is, ezért én egy közepes tétnél nem kockáztatok többet erre a hendikepre. Alternatív opció lehet a Barcelona góljait underezni, hiszen a 41 találat jelen helyzetben talán picit soknak tűnik.

{"headTitle":"Barcelona - Benidorm ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-30 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Benidorm +16,5 ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hazai csapat összesített 40,5 alatt ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
Fotó: EHF Champions League
megosztom