Bajnokok Ligája

9-es és egy 7-es kötést is telibe talált olvasónk a BL-ben - fotó

megosztom

Több Hathármas olvasónak is sikerült szép fogásokat megcsípnie a Bajnokok Ligája 2. fordulójában.

Kedden és szerdán rendezték a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulóját, a meccsek végeztével pedig szép számban érkeznek be nyertes szelvények a TipPics-rendszerünkbe.

Kezdjük is mindjárt a sort 'vasero' nevű olvasónknak, aki nem akármilyen 'kombivonatokat' kormányzott be a célba. A feltöltött bet365-szelvényei alapján egy 9/9-es és egy 7/7-es kötést is sikerült telibe találnia, előbbivel egy 24-szeres, utóbbival egy 40-szeres szorzót fogott meg. Olvasónk felhasználta a bet365-ön több funkcióját is: a korai kifizetés kétgólos vezetésnél és a gyűjtőfogadásokra járó bónuszok is segítették a nyereményekhez.

Folytatnánk a sor 'Diverlaci' nevű olvasónk szelvényeivel, aki a tikettek tanúsága szerint 240 ezer forintot kaszált azzal, hogy Tokmac Nguen bevette a Dinamo Kijev kapuját. Az állami irodánál 3.00-as szorzón volt fogadható a norvég támadó gólja, ami a második félidőben zöldült is. Ha olvasónk mondjuk a 22betnél tette volna meg ugyanezeket a fogadásokat, akkor a 240 helyett 336 ezer profit ütötte volna a markát.

 

Szintén kalapemelést érdemel 'Mester53' nevű olvasónk, aki egy ötös kötést talált telibe azzal, hogy megfogta a Barcelona, a MU, a Dortmund, a Sevilla győzelmét valamint a Fradi pontszerzését.

 

A nyereményekhez ezúton is gratulálunk minden kedves olvasónknak és várjuk a további nyertes szelvényeket a TipPicsbe!

 


Neked sikerült nyerned a Bajnokok Ligája-meccsekkel?
megosztom