Sportfogadás

Mekkora Magyarország legnagyobb sportfogadó közössége? Ezért csatlakozz!

A közösség és az aktív tagok száma is folyamatosan növekszik.

Továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend a Hathárom és a Logibet közös felülete a Discordon, ahol minden nap több száz fogadó teszi tiszteletét és beszélget. A szerveren minden fontosabb témában lehet beszélgetést kezdeményezni és általában igencsak zajlik az élet, meccsek alatt pedig nem is győzzük olvasni a sok információt és tippet. De hány tagot is számlál a közösség?

Az összes, szerveren lévő tagok száma több, mint 1800 fő, amelyből körülbelül 700-an az elmúlt egy hétben be is léptek a Discordra, így pedig a Hathárom-Logibet szerverére is. Az egyszerre a szerveren online lévő tagok száma átlagosan 70-80 körül van, míg a kiemelt időszakban ez akár 150-200 is lehet.

Ne késlekedj, csatlakozz!

A legnépszerűbb topicok szinte mindig az aktuálisan zajló eseményekhez fűződő tematikus szobák, de például a lóversenyes beszélgető csoportban, a teniszes felületen, az élő tippes szobákban, a vízilabdás és röplabdás csoportokban is folyamatosak a diskurzusok a nap eseményeiről. Mindemellett a közösség természetesen együtt örül és szomorkodik a tippek zöldülésének vagy bukásának.

A logibetes előfizetéssel hozzáférhető szobákban folyamatosan jönnek az élő tippek a legjobb profi tippmesterektől, ahogyan a brit szaki tippjei is itt kerülnek megosztásra. A zárt logibetes felületen a tippeket, ötleteket lehet megvitatni akár a jelenlévő tippmesterekkel is, az előfizetők összetartó közössége pedig folyamatosan segít a másiknak, ha kérdés adódna.

Egyre több és több érvünk van tehát a csatlakozás mellett és nagyon reméljük, hogy mindenki, akit kicsit is érdekel a sportfogadás és szeret a tippekről beszélgetni, hamarosan része lesz a közösségünknek!


>>> Így csatlakozz a több, mint ezer fogadótársadhoz! <<<

 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.

2: Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.

3: Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.


Mit kapok meg ingyenesen a Discordon?

Szinte mindent, amire egy fogadó csak kíváncsi lehet. A szerverhez való csatlakozás és a tagság teljesen ingyenes volt és marad is. Több, mint 1800 tagból áll a közösség, az aktív tagok száma pedig több százra tehető, így unatkozni nemigen lehet, még akkor sem, ha alapvetően kevés a sportesemény.

Tudtad? A Discord az egyik legnépszerűbb online chatplatform. Találhatsz szervereket minden témában, így beszélgethetsz a kedvenc együttesedről, játékodról, filmjeidről és minden egyébről.

A különböző csatornákon, mint például darts, egyéni sportok, lóverseny, mindig olvashatsz érdekességeket, aktualitásokat, míg a legnépszerűbb sportágnak, a labdarúgásnak több különálló csatornája is van. Így például a hétvégi futballdömping vagy a kedd, szerdai BL-esték alkalmával óriási élet szokott lenni a szerveren.

Az aktív tagok és a Hathárom szerkesztői folyamatosan ötletelnek, információkat osztanak meg, tippeket adnak, így minden sportfogadó számára különösen ajánlott a csatlakozás. Tippjátékos csatornáinkon pedig értékes nyereményekért játszhattok.

Mi a Hathárom-Logibet közös Discordjának célja?
Célunk, hogy megteremtsünk egy egymást segítő, baráti platformot, ahol minden sportfogadó segítséget kaphat és közösségre lelhet.

 

A Discord melyik része nem ingyenes?

Aligha kell bárkinek is bemutatni Magyarország egyetlen, profi tippmestereket összegyűjtő független oldalát, a Logibetet. A Logibet legjobb tippmesterei szeretnek élő fogadásokat is kötni, ezeket pedig a Discord zárt részlegén érhetik el az érdeklődők. Mindemellett a chatfelületen is jelen lévő tipsterektől lehet kérdezni, tanácsot kérni tippjeikkel kapcsolatban, így közelebb hozva az előfizetőket a tipsterekhez.

Az előfizetést a Logibeten tudod megváltani, ahol bármely csomag megvásárlásával jogosulttá válsz a profi tippmesterek élő tippjeinek megtekintéséhez.

Végezetül pedig íme néhány cikk, hogy miért is éri meg csatlakozni a közösséghez: