EXTRA

Gyakorlatilag feladta a csapat - ajándéktipp a Magyar Kupában?

  • varin
megosztom

Egy tipp, amelyhez egy Facebook-bejegyzésen kívül mást nem is teszünk hozzá.

Indoklás helyett álljon itt a Békéscsaba közleménye:

 

"Nehéz, szinte lehetetlen helyzetben folytatjuk mind a bajnokságot, mind a MOL Magyar Kupa sorozatot, hiszen a koronavírus-járvány gyakorlatilag nullára redukálta csapatunkat. Ettől függetlenül azonban nyilván nem tehetjük fel a kezünket és jelen helyzetben azoknak kell legjobb tudásukat nyújtani, akik egészségesek, rendelkezésre állnak és lehetőséget kapnak.
Nem fogjuk tovább ecsetelni a helyzet súlyosságát, hiszen felesleges - aki meg akarja érteni, úgyis magáévá teszi az információkat.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Egy szó, mint száz a jelenlegi helyzetben a DVTK elleni Magyar Kupa mérkőzésnek - az előzetes várakozások alapján - egészen más sansszal futhattunk volna neki, ám a rendelkezésre álló kerettel - nem megbántva ezzel bevethető labdarúgóinkat - sajnos a győzelmi esély gyakorlatilag nullára csökkent.

Mindent elmond a szituációról az is, hogy a fogadási portálok fel sem vették a palettára ezt a mérkőzést, hiszen szinte százszázalékos eséllyel vendég győzelmet aposztrofálnak - így még esélyt sem adnak arra, hogy akár minimális odds-szal, de megtegye valaki a meccset.

Nem fogunk senkit hiú reményekbe ringatni, tényleg nagyon nem jó a helyzet, hiszen a járvány az eddig szépen és szisztematikusan felépített rendszert teljesen romba döntötte. 

A kedden reggel elvégzett újabb PCR-teszten sajnálatos módon további pozitív eredmények is születtek, ezáltal az eddig is szűkösebb lehetőségeink, hogy finoman fogalmazzunk, az a bizonyos kétéltű hátsó része alatt van. Preisinger Sándor családi okok miatt nem lesz jelen a csütörtöki kupameccsen, szombaton azonban már csatlakozik a stábhoz és vasárnap a Haladás elleni idegenbeli mérkőzésen már ismét a kispadról irányítja a Lilákat - tekintettel arra, hogy letöltötte az egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását. A DVTK elleni mérkőzésen még Tököli Attila asszisztens edző ül a kispadon.

A Békéscsaba 1912 Előre vezetősége mindent megpróbált a soron következő mérkőzések halasztása érdekében, de erre nincs semmiféle lehetőség - tekintettel arra, hogy sem a DVTK, sem a Haladás nem tudja máshova beilleszteni a fordulót, így nem járultak hozzá az időpontok módosításához."

(Forrás: Facebook)


A Békéscsaba-Diósgyőr mérkőzés nagyon kevés helyen fogadható, de a 22bet egyelőre még fent tartja a kínálatában a találkozót.  

{"headTitle":"Békéscsaba-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-29 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr +0","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom