Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi - Dinamo Kijevre

megosztom

Jön a Fradi második Bajnokok Ligája mérkőzése, az ellenfél ezúttal a Dinamo Kijev lesz. Lássuk, hogyan tippelik a találkozót a Hathárom szerkesztői!

varin

Rendkívül nehéz mérkőzés lesz ez a Ferencváros számára, hiszen itt már lesz vesztenivalója a magyar bajnoknak. A harmadik helyről döntő párharc első felvonása ez, márpedig ha azt nézzük, hogy a Kijev erős favorit, nem áll jól a magyar bajnok szénája. Természetesen vitán felül áll, hogy a Fradi eddigi teljesítménye csak kalapemelést érdemel, semmi mást, ám sem olyan pökhendi hozzáállásról nem lesz ma szó, mint a Celtictől, sem pedig olyan gyalázatos játékról, mint a Dinamo Zágráb esetében.

Nem csak nagyon rutinos csapat a Kijev, de a világ egyik legtapasztaltabb és legtöbbet látott edzője dirigálja a keretet, amely ha nem is kategóriákkal, de jobb, mint a Ferencváros. Látok esélyt a magyar pontszerzésre, ami szép teljesítmény lenne, de a vendégek növekvő szorzója engem csak megerősít abban, hogy van érték a Kijev +0-ban vagy -0.25-ben. Nem lesz kiütés, nem lesz gólfesztivál, nem lesz békés meccs, de a favorit végeredmény nálam egy 0-1.

Tipp: Dinamo Kijev +0 @1.67    

mr.blonde

Varin kolléga kedden már bemutatta a mérkőzés játékvezetőjét, akiről megtudhattuk, hogy nem szívbajos, ha a zsebébe kell nyúlnia. Ehhez mérten egészen erős tippnek érzem a 22bet kínálatában elérhető ázsiai típusú lapszámos fogadást a Ferencvárosra. Az egál határ kereken kettő kártya, vagyis a tipp csak abban az esetben veszítene, ha a Fradi 0 vagy 1 lapot kapna összesen. 

Tekintve, hogy a Fradi szépen gyűjtögeti ezeken a nemzetközi meccsein a kártyákat, valamint azt a tényt, hogy a Dinamo Kijev egy igencsak fizikális csapat, szerintem ebben a tippben kevés a kockázat, ilyen oddson pedig kötelező rápróbálni. 

Tipp: Csapat 1 lapok száma 2 felett (AH) @1.76    


>>Százalékban mekkora esélyt adsz Fradinak?
Számold ki a
Tippkalkulátor segítségével, hogy korrektek-e szerinted a szorzók! <<


Tomihmv

Hiába számít papíron erősebb csapatnak az ukrán, a Ferencvárosnak reálisan a BL csoportkörbeli sikerre ezen a meccsen van a legnagyobb esélye.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy, ha a realitások talaján maradunk, akkor ezen két csapatból kerül majd ki a négyes harmadik helyezettje, amely tavasszal az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában folytathatja. És akkor még ott van az is, hogy a Fradit az a Rebrov irányítja, aki a Dinamo Kijev legendája, ami megint egy olyan tényező, ami még tovább fokozhatja a mérkőzés tétjét, presztízsét, paprikásságát.

Mindezek után szerintem egy szoros, kemény meccs várható, és ahogy többen már megtették előttem is, borítékolható, hogy a szokottnál durvább is lesz. Ezért pedig egyértelműen a lapokban van az érték, főleg, hogy olyan spori fújja a sípot, aki az átlagnál könnyebben ad lapot, így pedig a partnerirodánk által kínált 5,5 feletti overt húzom be, bőven kétszeres odds felett.

Tipp: Több, mint 5,5 büntető lap @ 2.18    

gb1

Az utóbbi 14/13 meccsén veretlen Ferencváros optimális esetben megkezdheti a pontgyűjtést a BL-csoportkörében. Nem könnyű a feladat, hiszen a kijeviek sem kaptak ki az elmúlt 12/11 összecsapásukon és a bajnokságban például a Real Madrid-verő Sahtart is 3-1-re verték. Mint ismert, a Juve ellen 2-0-ra maradtak alul Mircea Lucescu fiai, akikkel várhatóan óriási harcban lesz a Fradi a harmadik helyért. 

Ami feltűnik a szerdai összecsapással kapcsolatban, hogy a bukmékerek egyöntetűen vaskos undert várnak, éppen ezért megnyílik az út egy kisebb over behúzására. 1,60-ért szerintem jó üzlet lehet az ázsiai hendikepes 2 gól feletti opció, amely csak akkor veszít, ha 0 vagy 1 találat esik a meccsen, márpedig két remek támadófocit játszó fél csap össze a Groupama Arénában.

Tipp: Több, mint 2 gól (ÁH) @1.60    


 

[3462008] 2020-10-28 21:00:00 Ferencváros - Dynamo Kyivx;
megosztom