Bajnokok Ligája

Ezt tippelnénk a Gladbach-Real Madrid meccsre

Vajon a Barcelona legyőzése kihúzta a gödörből a Real Madridot? Az biztos, hogy a Borussia nem adja majd olcsón a bőrét.

A szorzók alapján meglepetéseredmény született a szombat délutáni El Clasicón, ahol a Real Madrid 3-1-re legyőzte idegenben a Barcelona csapatát. A királyi gárdának úgy kellett az a siker, mint egy falat kenyér, hiszen a bajnokságban és a BL-ben is bukdácsol a csapat. Zinedine Zidane együttese azonban most visszatérhet a helyes útra, ám ahhoz le kéne győznie a remek támadójátékot produkáló Borussia Mönchengladbachot. 

A német gárda jól áll a szezonban, a bajnokságban csak a Dortmund ellen maradt pont nélkül, míg a BL-ben az Inter otthonában ért el nagyon értékes 2-2-es döntetlent. 

Csapathírek

A hiányzók terén inkább a németek aggódhatnak, hiszen Andreas Poulsen, Bénes László, Denis Zakaria és Valentino Lazaro is sérült, ami azért nem jó hír a szakmai stábnak. A Mainz otthonában játszó kezdőből kimaradó Marcus Thuram, Alassane Plea, Jonas Hofmann és Florian Neuhaus azonban most visszatérhet, ők mindannyian pihenőt kaptak a hétvégére. 

A Real Madridban a szokásos arcok mellett ezúttal Nacho is kidőlt a sorból, ami azt jelenti, hogy Zidane gondjai lehetnek a jobb bekk pozíciójában. Kényszermegoldásként Lucas Vazquez oldhatja meg ezt a posztot, ami azért rejt magában rizikót, hiszen a Gladbach azon az oldalon Thuramnak köszönhetően meglehetősen erős. 

[3461652] 2020-10-27 21:00:00 Mönchengladbach - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák által nyitott oddspárok egyelőre mérsékelt mértékben mozdultak el, ami azt jelenti, hogy a fogadók szerint jól vannak belőve a számok. A spanyolok sikerét 1.80-1.90 körüli oddson lehet fogadni, míg a hazaiak győzelmét 3.80-as átlagoddson. 

Nehéz megjósolni, hogy három nap alatt fel tud-e kétszer pörögni a Real Madrid, de az biztos, hogy egy újabb vereség nagyon komoly gondokat okozhat a továbbjutást illetően. Éppen ezért Zidane ismét a rutinhoz fordulhat, a középpályán Kross, Casemiro, Modric személyében, a védelem közepén pedig Ramos mutathatja az utat a többieknek. Ha nem betlizik valami csúnyát a Real, akkor a vereséget el fogja kerülni. 

A  támadósorban Benzema egyáltalán nincs formában, így a fiatal szárnysegédeké lehet a főszerep. Vinícius a Sahtar ellen csak fél órát kapott, most viszont a spanyol sajtó a kezdőbe tippeli őt. Ez azért lehet érdekes, mert egy játékos-speciális fogadással rápróbálhatunk a brazilra, aki rendre kezdeményező és hát nem mindig önzetlen. A legalább két lövési kísérlete 1,80-as szorzóért nem tűnik olyan rossz üzletnek, de ezt a tippet csak akkor küldjük csatába, ha már biztos, hogy ott van a kezdőben. 

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Mönchengladbach - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen vagy Real Madrid és 4,5 gól alatt","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Vinícius Jr. lövések száma 2 vagy több ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

Maximum 200€ értékű, első befizetésed 100%-ának megfelelő gigabónuszuk a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg, amelynek kipörgetése egyáltalán nem lehetetlen, feltételei pedig igen egyszerűek, kiskapuk és egyéb akadályozó tényezők nélkül.

 

[3461652] 2020-10-27 21:00:00 Mönchengladbach - Real Madridx;