Tenisz

Két kazah játékossal dupláznánk

  • Cesc18
megosztom

Alexander Bubliktól és Mikhail Kukushkintól is továbbjutást várunk az Astana Open első körében.

A héten első ízben rendeznek ATP-tornát Nur-Szultánban, azaz Kazahsztán fővárosában. A nagyobb nevek inkább Bécsben, az ATP 500-as besorolású viadalon lépnek pályára, így az Astana Openen nincs top 10-es, de még top 20-as játékos sem. Ennek köszönhetően viszont egy rettentő nyitott és sokesélyes torna elé nézünk.
 

Embed from Getty Images


Jó lehetőség ez a hazaiak két topjátékosa számára, főleg úgy, hogy Alexander Bublik és Mikhail Kukushkin is komfortosan érzi magát fedett pályán.

Mindketten a felső ágon kaptak helyet, tehát akár még egy kazah elődöntő is összejöhet.

Persze ehhez meg kell oldaniuk néhány feladatot. 

Bublik az amerikai Mackenzie McDonald ellen kezd, míg Kukushkin ellenfele az argentin Federico Delbonis lesz. Mindkét kazah srác favorit a fogadóirodák szerint és mi is úgy gondoljuk, hogy illene sikerrel venniük az első akadályt. 

Bublik és McDonald két hete a szentpétervári torna első körben is megmérkőzött egymással. Akkor az amerikai nem járt messze, hogy borítsa a papírformát, hiszen az első szettet 6-2-vel vitte el, a másodikban pedig tie-break döntött. Addig volt igazán esélye McDonaldnak, amíg nem kezdett el működni a kazah szervája. Onnantól, hogy odafigyelt Bublik, az elsők után szinte alig veszített pontot. Hazai pályán azért elvárható, hogy az elejétől koncentrált legyen, ez pedig rontja McDonald esélyeit. 

Ami Kukushkint illeti, nem lehet azt mondani, hogy élete szezonját futja, de azért annyira rossz formában sincs. Teremben kifejezetten szeret játszani, karrierje során négyszer jutott be ATP-tornán a döntőbe és ebből három fedett pályás volt. Challenger-szintről is akad fedett pályás tornagyőzelme, méghozzá éppen Nur-Szultánban tudott nyerni még 2011-ben. Delbonisnak messze nincsen ilyen jó eredményei, az argentin inkább a salakot kedveli vagy a lassabb kemény pályákat. Teremben viszonylag ritkán játszik és akkor sem zavar túl sok vizet. 

Ha nem is egyszerűen, de mindkét fiú megoldhatja az első meccsét, ez pedig 2.10-szeres pénzzel kecsegtet a 22bet-nél.

{"headTitle":"ATP Nur-Szultan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-28 07:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippek 2.10-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Bublik","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kukushkin","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

megosztom