NB I

Megtöri-e a kövesdi átkát a Vidi?

  • Tomihmv

Bő három éve nem tud nyerni a Fehérvár Mezőkövesden, vajon most megtörik a jég?

Negóék ezúttal Mezőkövesden vizitálnak. - Fotó: molfehervarfc.hu

Tavaly komoly rangadónak számított a Mezőkövesd-Fehérvár összecsapás, hiszen két, dobogóért küzdő csapott össze. Ezúttal más a leányzó fekvése, a vendégek ugyan továbbra is az élbolyhoz tartoznak, ugyanakkor a hazaiak nagyon beragadtak a rajton, avagy jó esélye van a Vidinek arra, hogy megtörje a kövesdi átkát.

A Mezőkövesd rosszul, mindössze egy ponttal indította szezonját, amit követően háromszor is nyerni tudott. Az NB I-ben a Paksot és a Budafokot nyomta le, míg a Magyar Kupában a Mándok nem okozott gondot a csapatnak, ezt követően viszont három vereséget szenvedett.

Előbb a Puskás Akadémia vendégeként, majd a Kisvárdától hazai pályán zakózott, míg a kéthetes szünetet követően az addig felemásan teljesítő Újpest otthonában is ki tudott kapni. Mindezen eredmények pedig azt mutatják, hogy valami nincs rendben Borsodban.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A Vidi sokkal jobb passzban várja a hétvégi mérkőzést, mint ellenfele. A fehérváriak ugyanis a bajnokságban három döntetlen mellett háromszor nyertek, a kezdeti nyögvenyelős játék már a múlté, gólerősen és eredményesen futballoznak.

Ugyan a kéthetes szünetet követően csak 2-2-re voltak jók a Honvéd ellen, ám akkor Márton Gábor egy félig-meddig felforgatott csapatot küldött pályára, hogy a válogatott játékosok némileg tudjanak pihenni. Most viszont borítékolható, hogy a legjobbjait küldi pályára a mester, hiszen kereken egy hete erre a meccsre készülnek, nem volt hétközi találkozójuk, ami eddig alig fordult elő velük.

Látható, hogy ellentétes előjelekkel várják a felek találkozót, vagyis szinte minden a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét. Egyedül az egymás elleni eredmények nem, ugyanis a legutóbbi öt próbálkozása alkalmával a Vidi nem tudott nyerni Mezőkövesden tétmérkőzésen. Most viszont nagyon jó esélye van rá, hogy mind a három pontot elhozza, vagyis megtörje a jeget. Így pedig nem agyaljuk túl a meccset, megpróbáljuk a fehérváriak sikerét.

{"headTitle":"Mezőkövesd - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-25 17:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3370959] 2020-10-25 17:00:00 Mezőkövesd Zsóry - MOL Vidi FCx;