NFL

Biztonsági tippek hozhatnak a konyhára vasárnap este

megosztom

Az Atlanta -Detroit és a New England - San Francisco meccsekkel nyernénk az alapszakasz 7. fordulójában.

Atlanta Falcons - Detroit Lions

Hat játékhetet követően mindkét csapat számára meglehetősen távol került a rájátszás. Talán még Detroitban reménykedhetnek, hiszen 2-3-mal áll a csapat, az Atlantának viszont megpecsételődött a sorsa a 0-5-ös kezdést követően. Ez egyébként Dan Quinn vezetőedző állásába került, akinek helyét ideiglenesen Raheem Morris védőkoordinátor vette át. 

Morris kinevezésével meg is született az Atlanta idei első győzelme, méghozzá a Minnesota vendégeként. Megérdemelte már ezt a Falcons, ugyanakkor a Vikings legyőzése nem számít igazán nagy fegyverténynek, hiszen Minnesotában is lemondhattak már a rájátszásról, avagy meglehetősen pocsékul teljesít a csapat. 

Az Atlanta egyik problémája a gyenge passz elleni védekezése. Valószínűleg a Detroitnak sem okoz majd különösebb fejtörést az előrehaladás, hiszen Matt Staffordnak megvannak a fegyverei és az Adrian Peterson, D'Andre Swift futópáros is hatékonyan teszi a dolgát. 

Várhatóan a hazai pontok sem maradnak el, de mivel a védelem meglehetősen lyukas, így ez véleményünk szerint egy ki-ki meccsnek ígérkezik. Tippünk, hogy a Detroit 1 TD-n belül marad. 
 

Embed from Getty Images


New England Patriots - San Francisco 49ers

A Pats demoralizáló offense teljesítménye és a Frisco magabiztos győzelme ellenére ezen a meccsen mégis a New England a favorit? Joggal merül fel a kérdés sokakban. Ha azonban jobban belemegyünk a két csapat helyzetébe láthatjuk, hogy reális alapja van a bukik döntésének. A Pats múlt héten három támadófalembere nélkül állt fel, egy negyediket pedig elvesztettek a meccs során, így lényegében senki nem tudott értelmesen blokkolni. Ezen a héten a két legfontosabb sérült, Shaq Mason és David Andrews pályára léphet, és egyszerűbb dolguk is lesz, tekintve, hogy a 49ers védőfalából gyakorlatilag az összes minőségi játékos kidőlt. Emellett kihagyja a mérkőzést Kwon Alexander a LB-sorból, valamint Jaquiski Tartt és Jimmie Ward a secondaryből, így Cam Newton és a teljes Pats offense teljesítménye jelentősen javulhat.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a 49ers kezdő centere, Ben Garland is maródi, Trent Williams tackle játéka pedig kérdéses, ráadásul a New England remekül védekezik a TE-k ellen és a teljes secondaryjük egészséges, akkor láthatjuk, hogy a támadósoruknak lesznek majd gondjaik az előrehaladással.

A fentiek alapján egyetértünk a bukikkal és a Pats győzelmét várjuk ezen az összecsapáson, de biztonságira vesszük a figurát és olyan hendikeppel támogatjuk meg a Hazafikat, amelybe még egy szűk vereség is belefér.

{"headTitle":"NFL, 7. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-25 18:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippek 1.82-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Detroit +7.5","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"New England +3.5","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

megosztom