Premier League

Az Arsenal lebombázza a Leicestert?

  • Tomihmv

A vendégeknél több kulcsember is kimaradhat a hét utolsó napján rendezendő angol rangadón.

Három találkozót rendeznek vasárnap a Premier League-ben, melyek közül egyértelműen kiemelkedik az Arsenal-Leicester, amely mérkőzéssel jelen cikkünkben foglalkozunk.

A hazaiak jól indították szezonjukat, az első négy tétmeccsüket behúzták (menet közben az Angol Szuperkupát is elhódították), ám aztán egy kisebb hullámvölgybe kerültek. Az idén pocsékul teljesítő Sheffield United együttesén épp, hogy átléptek, míg a Liverpool és a Manchester City elleni rangadóikat idegenben egyaránt elveszítették.

Az utóbbit épp a válogatott mérkőzések okozta szünet után, ám ezt a fiaskót sikerült javítani, hiszen csütörtökön Bécsbe voltak hivatalosak az Ágyúsok, ahol 1-0-s hátrányból nyertek a Rapid Wien ellen az Európa Ligában.

Azon a meccsen Arteta mester egy vegyes csapatot küldött pályára, ám ezúttal borítékolható, hogy a legjobbak kapnak lehetőséget kezdőként. Egyébként is csak a régóta maródi Chambers, Pablo Marí, Martinelli, illetve Holding marad ki biztosan, míg Ceballos és Willian kérdéses. Ugyanakkor, ha az utóbbi két játékos nem tudna játszani, akkor őket Thomas Partey és Nicolas Pépé könnyedén pótolhatja.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A Leicester még jobban indult, mint az Arsenal, hiszen az első három meccsét megnyerte a bajnokságban, méghozzá úgy, hogy 12 gólt lőtt és csak kettőt kapott, és ugye többek közt a Manchester Cityt verte idegenben 5-2-re.

Ezt követően viszont beütött a krach, hiszen meglepetésre előbb a West Hamtől (0-3), majd az Aston Villa-tól (0-1) kaptak ki hazai pályán a Rókák. Utóbbi zakó a kéthetes pauza után történt, de ahogy az Ágyúsok, úgy ők is tudtak javítani, hiszen csütörtökön az EL-ben a Zorja Luhanszk alakulatát fogadták és 3-0-ra tudtak nyerni, igaz, ők teljes csapattal álltak fel hétközben.

Rodgers mester a felemás forma mellett a hiányzók miatt is aggódhat, hiszen Ndidi, Pereira, Amartey és Söyüncü biztosan kimarad, míg Vardy játéka erősen kérdéses vasárnap.

A felek egyébiránt idén már találkoztak az Angol Ligakupában, bő egy hónapja, akkor fordított pályaválasztás mellett az Arsenal 2-0-ra tudott nyerni. Most is az Ágyúsok felé billen a mérleg nyelve, főleg úgy, hogy a vendégeknél több kulcsjátékos is kimaradhat, mindemellett a hazaiak sztárjai jóval frissebbek lesznek. Mindezek után pedig szerintünk a londoniakban lehet érték, így rájuk fogadunk háromesélyben, közel kétszeres szorzón.

{"headTitle":"Arsenal - Leicester","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-25 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411399] 2020-10-25 20:15:00 Arsenal - Leicester Cityx;