NB I

Ezekkel a tippekkel kockáztatnánk a Fradi-Újpesten

  • mr.blonde
megosztom

Szombat este jön a szezon első derbije avagy a Barcelonát megjárt Fradi az Újpestet fogadja.

Sűrű napjai és hetei vannak most a Ferencvárosnak, hiszen a Bajnokok Ligája csoportkörös szereplésnek hála heti két mérkőzéssel kell megküzdenie a játékosoknak. Kedden még a Barcelona otthonában léphettek pályára Sigérék, szombaton azonban már az Újpest lesz ellenfél. Nyilván a két ellenfél közötti különbséget zongorázni lehet, ám a Fradi célja természetesen a címvédés, így a hétvégi meccseket sem veheti fél vállról. 

Na persze erről nincs is szó, a zöld-fehéreknél mindenki tisztában van vele, ha jövőre is szeretnének valamelyik nemzetközi kupában szerepelni, akkor muszáj a bajnokságot megnyerniük. 

'Mindenki értékes tapasztalatokkal gazdagodott, a szintlépéshez elengedhetetlen, hogy folyamatosan különböző ingerek érjék a játékosokat. Tudjuk a dolgunkat, sűrű a menetrend, de az Újpest elleni találkozón is csak a győzelem lehet a célunk. Tudom, hogy a szurkolóinknak nagyon fontosak az Újpest elleni derbik, így nincs más dolgunk, mint kiszolgálni őket! Jövőre is szeretnénk a Bajnokok Ligájában játszani, ehhez viszont újra bajnoki címet kell szerezni, így minden meccs nagyon fontos!' - fogalmazott a fradi.hu-nak Szerhej Rebrov mester, akinek szavaiból pontosan kivehető, hogy a fentebb taglaltak teljesen megfelelnek a valóságnak. 

Európában egészen abszurdnak jeleneteket láthatunk majd a szombati meccsen, ugyanis a hírek szerint telt ház, azaz közel 20 ezer ember lesz majd kint a Groupama Arénában. Ez a magas nézőszám nyilván a derbinek is szól, de egyértelmű, hogy a Fradi BL-szereplése is benne van a fokozott érdeklődésben. 

[3370960] 2020-10-24 19:30:00 Ferencváros - Újpestx;5

Ha ekkora nézősereg buzdítja a Fradit hazai pályán, akkor többnyire nem szokott botlani. A Groupama Aréna a magyar csapatok számára gyakorlatilag egy bevehetetlen erődítménynek számít, ezen a pályán a Ferencváros maximálisan ki tudja használni, hogy a legjobb kerettel rendelkezik a honi bajnokságban. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Éppen ez az egyik fő ok, amiért nem igazán látunk értéket az Újpest pontszerzésében. A két együttes kerete között komoly minőségbeli különbség húzódik meg, amióta pedig Rebrov irányítja a Ferencvárost, a lila-fehéreknek nem sok babér termett, ebben a stadionban pedig 2016 óta még pontot szerezni sem tudtak. 

Hiába lehet fáradtabb néhány Fradi-játékos, ez a keret annyival jobb, hogy az ukrán tréner bátran rotálhatja a kezdőjét. A Barcelona elleni olyan játékosok szálltak be a padról, akik alapemberek lennének az Újpestben, így ha a Fradi hozza a tőle már-már megszokottá vált koncentrált és profi játékot, akkor bizony könnyen elképzelhető, egy többgólos hazai siker is. 

A nyitóoddsokhoz képest a fogadók tétjei az Újpest irányába tolták el a szorzókat, ami annyiból érthető, hogy a BL-meccs után talán picit szigorúak voltak a fogadóirodák a vendégekkel. Viszont így már azért vállalható szorzót kapunk például néhány ázsiai hendikepes opcióra.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

{"headTitle":"Ferencváros - Újpest ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-24 19:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1 szerzi az első gólt és nyer","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Ferencváros -1 ","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

[3370960] 2020-10-24 19:30:00 Ferencváros - Újpestx;
megosztom