Európa Liga

Mire megy az EL-menő osztrák csapat ellen a Tottenham?

  • Tomihmv

1.79-szeres tippet húzunk Mourinhóék Európa Liga csoportkörös meccsén.

A Rapid Wien-Arsenal mellett egy másik osztrák-angol csatát is rendeznek, ám ezt Londonban, ahol a Tottenham a LASK Linz alakulatát látja vendégül.

Az angolok szezonja nyögvenyelősen indult, az idény első mérkőzését (Everton) elveszítették, ám aztán formába lendültek. Az EL-ben a Lokomotiv Plovdiv, Shkendija, Maccabi Haifa trión léptek át, az Angol Ligakupában többek közt a Chelsea-t ejtették ki, míg a Premier League-ben olyan hangzatos sikert is arattak, mint az Old Trafford-i 6-1-ük.

A kéthetes pauza után a West Hamet fogadták vasárnap városi rangadó keretén belül, ám ezen a meccsen totális összeomlást produkáltak. A 16. percben ugyanis 3-0-ra vezettek, ami egészen a 81. minutumig kitartott, azonban a hajrában három gólt is képesek voltak kapni, így elbuktak két pontot.

Mouinhónak tehát rendet kell rakni a fejekben, más kérdés, hogy a portugál biztos, hogy egy igen felforgatott kezdőt dob a pályára. Egyrészt, Tanganga, Rodon, Dier, Lamela és Lo Celso sérülés miatt kimarad, másrészt a hírek szerint Kane, Ndombele, Bergwijn, Sissoko, Reguilon, Alderweireld, Lloris és Aurier pihenőt kap. Ugyanakkor persze így sem lesz azért nagyon gyenge a Spurs, hiszen olyan játékosok kezdhetnek, mint Alli, Bale, Vinicius vagy Hart.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ami a vendégeket illeti, a LASK egyre inkább helyt követel magának az EL-ben, hiszen tavaly egészen a legjobb 16-ig jutott, ahol végül a Manchester United állította meg. A most futó idényben pedig a selejtezőt játszi könnyedséggel vette, mivel a Dunaszerdahely csapatát 7-0-ra (!) győzte le hazai pályán, majd a play off körben a Sporting otthonában aratott 4-1-es (!) sikert.

Idén eddig mindössze egy vereséget szenvedtek a linziek tétmeccsen, a kéthetes válogatott szünet előtt 3-0-ra kaptak ki a Rapid Wien otthonában, egyébként a többi ütközetüket veretlenül lehozták. A hétközi összecsapásra az Osztrák Kupában az SV Wörgl felett aratott 3-0-s sikerrel hangoltak, ráadásul csütörtökön csak Reiterre nem számíthatnak, a többiek harcra készek.

Nem kérdés, hogy még így is a hazaiak a meccs favoritjai, azonban szerintünk bőven lehet keresnivalója az osztrákoknak a londoni vegyes felvágott ellen. Azonban mivel a vendégek igencsak nyíltsisakos stílusban játszanak, így a hendikepes fogadásokat elengednénk, ugyanakkor a gólokban lehet érték. Szerintünk ilyen előjelek után a mindkét csapat szerez gólt lehet a nyerőválasztás erre a meccsre, ami ráadásul nem is fizet rosszul partnerirodánkban.

{"headTitle":"Tottenham - LASK Linz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3462358] 2020-10-22 21:00:00 Tottenham Hotspur - LASKx;