Bajnokok Ligája

Itt vannak az első szorzók a Fradi-Dinamo Kijev meccsre

megosztom

Jövő héten hazai pályán fogadja a Fradi a Dinamo Kijevet a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában.

Bár nem vallott szégyent, végül tükörsima 5-1-es vereséget szenvedett a Barcelona vendégeként a Ferencváros csapata, amely 25 év elteltével játszhatott ismét éles meccset a Bajnokok Ligája főtábláján. A magyar rekordbajnok az utolsó 10 percet leszámítva tisztesen helytállt a világ egyik legjobb együttesével szemben, ám a hajrára szemmel láthatóan fizikailag elfáradt, ezt pedig a katalánok kegyetlenül ki is használták.

Túl sok ideje nem lesz a Fradinak a regenerálódásra, hiszen hétvégén jön az Újpest elleni derbi, majd jövő hét szerdán a Dinamo Kijev elleni újabb BL-meccs. Az ukrán csapat ellen különösen fontos lenne a jó eredmény, hiszen a harmadik és egyben Európa Liga-szereplést jelentő helyért vélhetően a kijeviek ellen lehet versenyben a Fradi.

A Dinamo sem tudott pontot szerezni az első körben, az ukránok az erősen tartalékos Juventus ellen kaptak ki 2-0-ra hazai pályájukon, így számukra is nagy jelentősége lesz a szerdai találkozónak.

331516

Az Unibet az elsők között hozta ki a számait a 2. fordulós párharcokra, így a Ferencváros - Dinamo Kijev ütközetre is. A Fradi meccseire óriási akciókkal készülő fogadóiroda oddsmesterei szerint a Groupa Arénában megrendezésre kerülő meccsnek a Dinamo az esélyese, az ukránok győzelme 2.15-ös szorzón fogadható, míg a Ferencváros sikere 3.20-as oddson játszható, a döntetlen 3.45-öt fizet. 

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

{"headTitle":"Ferencváros - Dinamo Kijev ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dinamo Kijev ","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Ti milyen eredményt vártok a Fradi-Dinamón?
megosztom