Sportfogadás

Biztos, hogy meglepődsz ezen a statisztikán! - ezt várja a nép a Barca-Fradin

megosztom

Lesimázza a Barcelona a történelmi sikereket elérő Ferencvárost vagy netán a magyarok meglepik a katalán óriást?

A Hathárom címlapját kezdik ellepni a Fradi első BL-csoportmeccsével kapcsolatos anyagok, de ez így is van rendjén. Ezen a csodás keddi napon aligha talál jobb témát az ember, még ha van mellette 7 másik Bajnokok Ligája összecsapás is, a kiemelt fókusz egyértelműen a címvédő magyar bajnokon kell hogy legyen. Éppen ezért nem maradhat el az sem, hogy megvizsgáljuk a honi fogadók által generált trendeket, lássuk hát, mit vár a jónép a Barca-Fradin.

A Hatháromra beérkezett tippekből láthatjuk, hogy olvasóink inkább a realisták táborát erősítik. Háromesélyes viszonylatban ugyanis senki nem mert behúzni a 'V'-t, 57 százalék voksolt a bébioddson listázott Barcelona sikerére, 43 százalék pedig a @15-szörös pénzzel kecsegtető döntetlenre. 

Ezen a ponton meg is állnánk egy szóra, ugyanis kitekintettünk a jóval nagyobb mintával rendelkező nemzeti bukméker adataira is és le is esett az állunk. Az oda befolyt fogadások 26 százaléka a Ferencváros győzelmére érkezett, tehát minden negyedik emberke behúzta a Rebrov-legénység sikerét. Ez enyhén szólva is magas szám, 

nem beszélve arról, hogy a saját zsebükből veszik ki a pénzt, hiszen míg az SZZRT @17-szeres oddsal böki ki a fogadók szemét, a bet365 @29, a Betclic pedig @34-szeres megtérülést adna a Fradi sikerére!

 

Visszakanyarodva kedves olvasóink ötleteihez, a 'mindkét csapat szerez gólt' opció ezúttal is népszerű, pedig ez a valószínűtlenebb forgatókönyv, amit jól mutat a @2.55-szeres Unibet-odds. A gólok tekintetében amúgy is overt vár a többség, amennyiben 3.5-nél több találat esne, 1.80-szoros oddsot foghatnánk a bet365-ön.

Az ázsiai hendikepek piacán voltak, akik behúzták a Fradit, persze vaskosan megerősítve.

A Ferencváros +3 @1.80, míg a +2.5 hendikep @2.20-szoros összeg körül fizet partnerirodáinknál.

A pontos eredmények piaca talán a legfogadhatatlanabb a várva várt összecsapás kapcsán, de azért a 3-1-es hazai sikert volt aki kivette, ez @12-szeres szorzóval fogadható a bet365-ön.

[3462007] 2020-10-20 21:00:00 Barcelona - Ferencvárosx;

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom