Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi a Barcelona-Ferencváros BL-csoportmeccsen

megosztom

Még mindig kicsit szürreális leírni ezt a párosítást, lássuk hát, mit várnak szerkesztőink Lionel Messiék ellen.

mr.blonde

Továbbra is Lionel Messit favorizálják a bukmékerek a Barcelona gólszerzőinek piacain, miközben az argentin szemmel láthatón nagyon messze van a korábbi csúcsformájától. Messi góljára 1.30-as szorzó körül lehet fogadni, ami szerintem - függetlenül attól, hogy végül kapuba talál vagy sem - nagyon rossz szorzó. 

Ansu Fati 1.80-as oddsa sokkal barátibb, a fiatal támadó élvezi Koeman bizalmát, egyelőre szépen lődözgeti a gólokat is. A realitás azt mondja, hogy a Barca 2-3 gólt szerezhet azért a Fradi ellen, a katalán termésből pedig Fati is kiveheti a részét. 

 

Tipp: Ansu Fati bármikor gólt szerez @1.80    


>>Százalékban mekkora esélyt adsz a Barcelonának a Ferencváros ellen?
Számold ki a
Tippkalkulátor segítségével, hogy korrektek-e szerinted a szorzók! <<


Tomihmv

Nincs formában a Barcelona, ráadásul a hétvégén a Real Madridot fogadja, avagy mondhatni nyűg a Fradi elleni meccs a számára. 

A zöld-fehéreknek ez már jutalomjáték, jó formában utaznak a Camp Noúba, ráadásul teher nélkül léphetnek pályára. Mindezek után pedig akár a vendégekre kínált egyik jócskán eltolt hendikepet is behúzhatnám a meccsre, de akkora a felek közti differencia (még akkor is, ha Koeman pár alapemberét pihenteti), hogy ezt inkább elengedném, mindemellett nem is fizetnek túlságosan jól ezek a piacok.

Szerintem a lapokban lehet érték, még pedig abban a speciális piacban, hogy a Ferencváros kap több büntetőlapot a mérkőzésen. Borítékolható ugyanis, hogy az FTC a meccs 90-95 százalékában védekezik majd, amiben bőven benne vannak a lapok. Ráadásul komoly minőség- és sebességbeli különbség van a felek közt, amelyeket a játék tördelésével, szabálytalanságok elkövetésével egyenlíthet ki a magyar csapat, ám mindezeknek megvannak a következményei. Így pedig szerintem érdemes lehet ebbe az oddsba fektetni kedden.
 

Tipp: Legtöbb büntetőlap - Ferencváros 1.61 @    

gb1

Őszintén szólva, nehéz bármilyen reális indokot felhozni arra, hogy a Fradi miért nem kap ki csúnyán. Elvégre a világ egyik legjobb csapatával mérheti össze tudását a kilencedik kerületi együttes, amely tény, hogy megfricskázta már több futballnemzet legjobb csapatát a selejtezők során, de ez már itt más szint... 

Ronald Koeman bemutatkozása nem sikerült rosszul a Barcelona élén, bár a hétvégi, Getafe elleni vereség kisebb árnyékot vetett munkásságára, a javítás viszont elég könnyű feladatnak tűnhet első blikkre. Az biztos szúrja a szemét a katalánoknak, hogy a Fradi nem kapott ki még az idény során lejátszott 11 tétmeccsen, de valószínűleg nem stresszelik így sem túl a keddi összecsapást. Sajnos a realitások talaján maradva úgy vélem a legvalószínűbb végeredmény egy olyan Barca győzelem, amelyen a Rebrov-legénység nem talál be, főleg, hogy Messiék utóbbi 5/3 tétmeccsükön teljesen lekapcsolták ellenfeleiket. Persze a tisztes helytállás azért reméljük, hogy összejön.
 

Tipp: Barcelona 0-ra nyeri a meccset @1.59    
 

 

[3462007] 2020-10-20 21:00:00 Barcelona - Ferencvárosx;
megosztom