Darts

Ratajski a topfavorit, de bárki nyerhet - jön a Home Tour II. végjátéka!

  • Cesc18
megosztom

Kedden bajnokot avatnak a Home Tour második kiírásában.

Tavasszal komoly figyelmet kapott a Home Tour, a profi dartsosok első online dartsversenye. Emlékezhetünk, hogy még a Sport televízió is képernyőjére tűzte, hiszen nem nagyon volt más közvetíteni való. Az augusztus végén elrajtolt második felvonás már jóval kisebb érdeklődés mellett zajlott, pontosabban zajlik, ugyanis kedden jön a 'Championship Group' küzdelme. 

Hét játékos maradt talpon a másfél hónapja zajló versenyben, de csak egy bajnoka lehet a tornának. A lebonyolítás rettentő egyszerű, mindenki játszik majd mindenkivel és így alakul ki a végső tabella. Ez egyébként azt jelenti, hogy délelőttől késő délutánig zajlanak majd a mérkőzések. 
 

Embed from Getty Images


A fogadóirodáknál Krzysztof Ratajski a topfavorit, aki múlt hét kedden közel tökéletes teljesítménnyel kvalifikálta magát. Aki viszont tényleg 100%-os mérleggel jutott a döntős csoportba, az Jonny Clayton. A walesi nem talált legyőzőre és +19-es legaránnyal zárt, illetve az aznapi összátlaga majdnem elérte a 100-at, ami jól mutatja, hogy mennyire pazar játékot nyújtott. Damon Heta is csoportelsőként kvalifikálta magát, míg az említett úriemberek mögött másodikként Ross Smith, Luke Humphries és Kai Fan Leung jutottak be a fináléba, illetve Ron Meulenkamp a legjobb harmadik emberként vehet részt a keddi küzdelmekben. 

{"headTitle":"Home Tour II., végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-20 10:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ratajski","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Humphries","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Clayton","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Heta","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Meulenkamp","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leung","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Smith","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Elég jó kis hetesfogat jött tehát össze, amelyből igazából bárki kikerülhet nyertesen, aki jó napot fog ki. Hiába kínálnak például Smith-re 19.00-es oddsot, egyáltalán nem lehet leírni az egyre komolyabb játékerőt képviselő angolt. 

Fogadás tekintetében természetesen akkor cselekedünk a legokosabban, ha megvárjuk az első mérkőzéseket és felmérjük a formákat, ugyanakkor akad egy-két olyan tipp, aminek már előzetesen is érdemes lehet bizalmat szavazni. 

Rögtön a nyitómeccsen például érdekes az a 2.5-ös line a 180-akra. Ugyan Ratajski és Leung is ebből a szempontból elég hullámzó, de találkoztak ők a Home Tour korábbi szakaszában és akkor 6-ot is dobtak. Simán benne van, hogy ismét megszalad a kezük és azért lássuk be, az ő szintjükön egy 5 nyert legig tartó meccsen mindig benne van 3 maximum...

Ha már 180-ak, akkor több esetben is találkozhatunk 4.5-ös line-nal. Smith és Humphries összecsapásán biztos nem mernénk az underre fogadni, hiszen mindketten nagyon hatékony 180 termelők. Sőt, 2.25-ért kifejezetten tetszetős az over.

{"headTitle":"Home Tour II.","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-19 10:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ratajski - Leung: 180-ak száma 2.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Smith - Humphries: 180-ak száma 4.5 felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

megosztom