La Liga

Madridban a Barcelona, ezt a duplázós tippet szemeltük ki

  • mr.blonde
megosztom

A Getafe otthonában folytatja a bajnoki szereplését a Barcelona, a katalánok góljaira fogadnánk.

Nincs könnyű sorsolása a bajnokság elején a Barcelonának, hiszen a Villarreal, a Celta Vigo, majd a Sevilla után ezúttal a Getafe következik, méghozzá idegenben. A madridi kiscsapat tavaly egy hajszálra volt attól, hogy a top6-ban végezzen a tabellán, ám a rossz hajrá miatt végül csak a 8. helyen sikerült zárniuk. Idén is valami hasonlóra készülnek, az eltelt 4 fordulóban hét pontot sikerült gyűjteniük, ami a hetedik helyre elég jelenleg. 

A Barcelona egyelőre szépen lépdel előre, a Koeman-éra két győzelemmel és egy döntetlennel indult. A holland mester érkezésével picit mintha stabilizálódott volna a katalánok védekezése, támadásban pedig Lionel Messi jócskán tehermentesítésre került. 

Csapathírek

A Getafe azon kevés csapatok közé tartozik, amelynek jól jött a válogatott szünet. A keretből kevesen utaztak el a nemzeti csapathoz, sérülések és betegségek pedig nincsenek, vagyis tudtak egy picit szusszanni és persze gyakorolni az elmúlt két hétben.

A Barcánál teljesen más a helyzet, szinte a fél keret válogatottnál volt, a dél-amerikaiak pedig a hosszú utazással is meg kellett, hogy küzdjenek. Pénteken viszont már az egész keret együtt edzett. Ter Stegen, Umtit és Alba továbbra is maródi, Pjanic állapota is kérdéses, a többiek viszont játékra készek. 


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


Mire érdemes fogadni? 

Az, hogy a fogadóirodák 1.75 környékén mérik a vendégek sikerét, jól mutatja, hogy kemény dió lehet a Getafe. A Barcának ugyanakkor nem ment rosszul az elmúlt két szezonban a madridiak ellen, hiszen négy győztes meccset számlálnak ellenük. 

Véleményünk szerint most is a katalánoknak áll a zászló, hiszen minőségben a Getafe nem veheti fel a versenyt velük. Ha meglesz a kellő koncentráció, akkor a Barca képes lesz kézben tartani a mérkőzést, ha pedig az első gólt is meg tudja szerezni, akkor onnantól még higgadtabban kezelheti a találkozót. 

A Getafe csapatát nem igazán szokták kitömni az esélyesebb csapatok sem, hazai pályán pedig alighanem szívós ellenfél lesz majd. Mi most egy olyan tippet szemeltünk ki, amely a két csapat legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésén nyertes lett volna. Reméljük, beesik ötödikre is. 

{"headTitle":"Getafe - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Vendégcsapat gólok száma 2-3 ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3424093] 2020-10-17 21:00:00 Getafe - Barcelonax;
megosztom