Premier League

Muszáj a Liverpool ellen fogadni!

  • Tomihmv
megosztom

Városi rangadóra, vagyis az Everton otthonába hivatalos a Premier League címvédője.

Nem akármilyen, hanem liverpooli városi rangadóval folytatódik a Premier League, avagy az Everton a Liverpool csapatát fogadja szombaton kora délután.

A hazaiak parádés szezont futnak eddig, hiszen négyből négy mérkőzést nyertek, amivel természetesen vezetik a táblázatot. A sikerek pedig nem csak mondhatni kis (West Bromwich, Brighton, Crystal Palace), hanem nagy csapatok (Tottenham) ellen is összejöttek már. A PL mellett az Angol Ligakupában is menetelnek Ancelottiék, ott háromszor léptek eddig pályára és mindig nyertek, így már a negyeddöntőnél járnak.

Az Evertonból ugyanakkor több hiányzó is lesz szombaton, igaz, Tosun, Gbamin, Holgate, Brantwaite és Kenny eddig pályára sem lépett, vagyis a sikereket nélkülük érte el a csapat, rajtuk kívül Digne, Coleman és Mina szereplése kérdéses.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ami a vendégeket illeti, a Liverpool jól indította szezonját (az elbukott szuperkupa finálét követően három sikert aratott PL-ben, míg egyet az AL-ben), azonban mostanra hullámvölgybe került.

A válogatott meccsek előtti héten tartalékosan, döntetlent követően büntetőkkel alulmaradt az Ágyúsokkal szemben a harmadik számú angliai sorozatban, így búcsúzott a tornától, majd jött a kegyelemdöfés, hiszen a bajnokságba 7-2-re (!!!) kapott ki az Aston Villa otthonában.

Mondhatnánk, hogy jól jött a kéthetes pihenő Kloppéknak, azonban a válogatott meccsek miatt szinte a teljes keret odavolt (persze ez nagyjából az Evertonra is igaz). Ugyanakkor Thiago és Mané felépült, viszont Oxlade-Chamberlainre, Cimikaszra, Alissonra, Keitára, Matipra és Shaqirire nem számíthat a német szakvezető.

Remek kis Mersey-parti rangadó vár ránk szombaton, hiszen nagyon úgy fest, hogy az idei szezonra az Everton felnőtt a riválisához. Mindemellett még úgy sem a hazaiakon lesz a teher, hogy a legutóbbi 22 (!) egymás elleni tétmeccsen nem tudtak nyerni.

Szerintünk most bőven van keresnivalójuk a városi rangadón, hiszen a siker is bennük van, így az Evertonra kínált +0,75-ös ázsiai hendikepbe fektetünk, ami csak akkor veszítene teljesen, ha a Liveprool két vagy több góllal tudna nyerni.

{"headTitle":"Everton - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Everton +0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3411391] 2020-10-17 13:30:00 Everton - Liverpoolx;
megosztom