Bundesliga

1.86-szorosra tornáztuk Bayern-tippünket

  • gb1
megosztom

Müllerék győzelmére szokás szerint alig fizetnek a bukik, így kénytelenek vagyunk fogadáskészítővel kombinálni.

Nincs megállás a Bayern háza táján, hiszen az új szezonban is futószalagon jönnek a tétmeccsek. Szombaton az újonc Bielefeld otthonába látogat a csapat és ahogyan már megszokhattuk - sőt ez az egész szezon során így lesz várhatóan - törpeoddson fogadhatunk csak a sikerére. Ilyenkor jön jól a bet365 fogadáskészítő funkciója, melynek segítségével egy elég erősnek tűnő tippet eszeltünk ki.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-BAyern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Hansi Flick legénysége csütörtökön még az FC Düren otthonában játszott kupameccset, amelyet könnyed 3-0-s sikerrel abszolvált. A kevesebb, mint egy év alatt legenda státuszt elérő német tréner egy durván felforgatott kezdőt tett akkor pályára, hiszen a csapat legjobbjai a válogatott meccsek után kiérdemelték a pihenőt. Egyelőre úgy fest, jól sikerült az utolsó pillanatos erősítés, hiszen Choupo-Moting duplázott, Douglas Costa pedig régi önmagát idézve szintén remekül játszott.

A keretből most csak Sané és Nianzou hiányoznak, így a kísérletezés után várhatóan Flick újra a legerősebb kezdőjét rakja majd pályára. A hazaiaknál viszont kiesett egy kulcsjátékos, mégpedig a tavaly 12 gólig és 5 gólpasszig jutó Voglsammer, a benini válogatott Soukou pedig nemzeti mezben szenvedett izomsérülést.

[3399191] 2020-10-17 18:30:00 Arminia Bielefeld - Bayern Münchenx

A Bielefeld amúgy újonc létére nem kezdte rosszul az idényt, hiszen négy pontjával jelenleg a tizedik helyen áll. Neuhaus mester főleg a masszív védekezésre építi a taktikát és ezúttal is mélyen húzódó 4-5-1-es felállás várható tőlük. A támadószekció részben emiatt nem igazán tudta még megcsillogtatni tudását, amit jól mutat, hogy eddig mindössze két alkalommal voltak eredményesek. Érdekesség, hogy az egyiket az az Edmundsson vállalta, aki az első Feröer-szigeti játékos a liga történelmében.

Fogadási szempontból mindenesetre a 'V' ugyebár adott, ezt kéne valahogy kicsit felturbózni. Piszok nehéz 90 perc vár a Bielefeldre, de nem gondoljuk, hogy a Bayern tönkreverné őket, így hasonló tippel próbálkozunk, mint amit Müllerék kupameccsén is sikerrel behúztunk.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-BAyern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Bayern nyer + 6 gól alatt + 7 szöglet fölött","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3399191] 2020-10-17 18:30:00 Arminia Bielefeld - Bayern Münchenx;

 

megosztom