NB I

Ezzel a tippel dupláznánk a Kisvárda - Fradin

  • mr.blonde
megosztom

A Barcelona elleni BL-meccs főpróbájaként a Kisvárda otthonában gyűjtené be a három pontot a bajnoki címvédő Ferencváros.

A válogatott szünet után hétvégén folytatódnak a bajnokságok, az NB I pedig a pénteki Kisvárda - Ferencváros találkozóval indul. A korai időpont a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplése miatt van, jövő hét kedden a Fradi a Nou Campban a Barcelona ellen lép majd pályára a csoportkör első fordulójában. 

Szerhej Rebrov együttesének tehát a főpróbája lesz a pénteki bajnoki, ami viszont nem lesz egyszerű, lévén, hogy a keret több tagja is a válogatottnál volt az elmúlt két hétben. 

Dibusz Dénes, Sigér Dávid, Botka Endre, Miha Blazic, Lasha Dvali, Robert Mak, Olexandr Zubkov és Igor Haratin is pályára lépett a nemzeti csapatában, márpedig ők többségében alapembernek számítanak a Fradiban, a rövid regenerálódási idő miatt pedig aligha lesznek kezdők pénteken. Persze ezt majd csak a kezdés előtt fogjuk biztosra tudni, de Rebrov mester profizmusát ismerve, azért nem lennénk meglepve, ha a fenti játékosok pihenőt kapnának, vagy csak a kispadon kezdenének. 


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


A Kisvárdának ezzel együtt is nehéz dolga lesz, hiszen a Ferencváros olyan bő kerettel rendelkezik, hogy így is jóval erősebb kezdőcsapatot tud a pályára delegálni vendéglátójánál. 

Dibuszt pótolhatja Bogdán, Sigért Lauidouni, Botkát Heister, Blazicot Frimpong, Zubkovot Uzoni,  Haratin pedig Vécsei vagy akár Csontos, szóval azért oly' nagyon nem fog gyengülni a Fradi. 

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák nyitóoddsaiban elég nagy különbségek voltak, hiszen amíg a Pinnacle 1,78-cal nyitotta a Fradi sikerét, addig az Unibet csak 1.55-tel. Mostanra kiegyenlítődtek a szorzók, a piaci átlag 1.65 környékén mozog. 

A Kisvárda egyelőre jól szerepel a bajnokságban, hiszen a táblázat negyedik helyét foglalja el, hazai pályán pedig érthetően a bravúrra készül. A Fradival szemben viszont tavaly nem sok sikerélménye volt, hiszen mind a három találkozóját elbukta a fővárosiakkal szemben. 

Idén viszont már Supka Attila irányítja a szabolcsiakat, akinek irányításával sokkal támadóbb felfogásban játszik a gárda. Ez egyben azt is jelenti, hogy elöl-hátul gólerős a csapat, ami a Ferencváros ellen veszélyes játék lehet. Ugyanakkor a Kisvárdának ezen a meccsen nincs mit veszítenie, hiszen nem a bajnok ellen kell megszereznie a szükséges pontjait. 

Véleményünk szerint a Fradi - ha nem is sziporkázva - behúzza ezt a meccset, méghozzá úgy, hogy a mérkőzésen legalább születik két találat. 

{"headTitle":"Kisvárda - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-16 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros győz és 1.5 gól felett ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3370966] 2020-10-16 20:00:00 Varda SE - Ferencvárosx;
borítókép: kisvardafc.hu
megosztom