Női kézi-BL

Képes-e megcsinálni ezt a hendikepet a Győr?

megosztom

Az ETO ezúttal egy román csapatot fogad a Bajnokok Ligájában. Csak és kizárólag a különbség a kérdés.

Könnyed siker előtt a győriek. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietokcofficial

Újabb hétvége, újabb női kézilabda Bajnokok Ligája forduló. Kirakatcsapataink meccsei közül (cikkünk írásának pillanatában) csak a Győr meccsére lehet fogadni, a kisalföldiek pedig a Valceát fogadják szombaton.

A válogatott mérkőzések okozta szünetet követően arra számítottunk, hogy Danyi Gáborék szoros meccset játszanak a dán óriással, vagyis az Odensével. Azonban olyan játékkal rukkoltak elő a győri lányok, hogy csak a különbség volt a kérdés, s végül roppant simán, hét találattal (!), 32-25-re győztek. Hétközben sem lassítottak, szerdán bajnokin a Vácot fogadták és 24 gólos (!) sikert arattak, ugyanis 43-19-re tudtak nyerni.

Kezdi elérni az üzemi hőfokot a Győr, és nagyon úgy fest, hogy hétvégén sem lassít, sőt, magabiztos győzelem várható a csapattól.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Merthogy a magyar csapat ellenfele az a román Valcea lesz, amely jelenleg minden téren bőven le van maradva az ETO-tól. Többek közt a vendégeknek jóval gyengébb a játékoskerete, amit hűen tükröz a csapat idei BL-szereplése.

A Valcea ugyanis eddig mind a három találkozóját elveszítette a legrangosabb sorozatban, ráadásul mindezeket nem is egy vagy két góllal tette. Előbb Brestben kapott ki héttel (28-21), majd jött a hazai komoly pofon az Odense ellen (30-21), míg legutóbb Moszkvában vizitált, ahol már két számjegyű találattal kapott ki (30-20). Az elmúlt héten pedig nem lépett pályára a Ramnicu, a kialakult helyzet miatt nem tudta fogadni a Podravkát.

Mindezek után nem kérdés, hogy mely csapat a mérkőzés toronymagas favoritja. A bukmékerek 8,5 gólos határt húztak, amit szerintünk ilyen előjelek után megugorhat az ETO, vagyis szerintünk a Győr képes lehet legalább kilenc góllal legyőzni román ellenfelét a hétvégén.

{"headTitle":"Győr - Valcea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-17 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr -8,5","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom