Logibet

Átalakul a Logibet - ilyen változások várhatóak a következő fél évben

  • Logibet

Még a változtatások és fejlesztések elején járunk, de íme néhány információmorzsa a változásokról.

Mint ahhoz a régi logibetesek már hozzászokhattak, időről időre szeretünk hírt adni arról, mi is várható a közeljövőben. Decemberben még arról írtunk, hogy a legfontosabb terv további tippmesterek beintegrálása, illetve az általatok kért statisztikai felület kibővítése, most pedig örömmel számolhatunk be arról, hogy ez még nem minden, ami 2020-ban, illetve 2021 elején érkezik!

Az egyik legfontosabb - bár kétségtelenül számotokra kevésbé izgalmas -  fejlesztés a fizetési rendszer megjavítása. Az elmúlt hónapokban többször előfordultak hibák a Logibeten, az előfizetések nem újultak meg normálisan, a hozzáférést nem kapták meg azonnal a felhasználók, esetleg dupla levonás történt valamilyen hiba okán, melyeket természetesen ügyfélszolgálatunk azonnal orvosolt minden esetben. Ezeket a problémákat szeretnénk orvosolni úgy, hogy mostantól szinte semmilyen probléma ne legyen egyetlen előfizetés kapcsán sem.

A másik fejlesztés, amiről fontos beszámolnunk, az viszont vastagon érinteni fogja mind az előfizetőket, mind a tippmestereket. Egyelőre túl sok konkrétumot nem szeretnénk elárulni, de változnak majd az előfizetési lehetőségek, lesznek olyan tippmesterek, akikre egyénileg is elő lehet fizetni, illetve ennek megfelelően változik majd a Logibet díjszabása is. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a jelenlegi előfizetési modell továbbra is él majd, vagyis lesz olyan csomag, amellyel minden tippmester tippjei láthatóvá válnak.

Legfontosabb oka a változtatásoknak az, hogy a Logibet még inkább olyan közeg legyen, ahová szívesen jönnek olyan tippmesterek, mint például Ryan Fawcett vagy Karlsson, akikkel oldalunknak egyéni megállapodása van.

A Logibet egyértelmű célja a 2020-as esztendő végére és a '21-es év elejére az, hogy még több tippmester színesítse a palettát, akik számára oldalunk egy vonzó ajánlatot tud kínálni, melyből a végén az előfizetők profitálják a legtöbbet.

Izgalmas és rendkívül sikeres évek állnak mögöttünk, a Logibet mára meghatározó és kétségtelenül egyik leghitelesebb szereplője lett a Magyarországon is elérhető tippmesteri felületeknek, ám úgy véljük, itt az ideje szintet lépni, ennek szellemében készülnek ezekben a hetekben, hónapokban a fejlesztések, melyeket reméljük, minél hamarabb számotokra is bemutathatunk!

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<