Sportfogadás

Érdekel mennyit nyerhetsz a karácsonyi havazással? Mutatjuk!

megosztom

Kedd éjjel leesett az első hó a Kékestetőn. Miért nem lepődünk meg, hogy a 22beten havazással kapcsolatos piac is van?!

Megérkezett az első hó a Kékestetőre és ez ugyan nem számít annyira meglepő jelenségnek az év ezen szakaszában, de ahhoz képest, hogy két hete még bőven 20-25 fokok voltak, mégis furcsának tűnhet.

De, hogy ez mennyire számít így október közepén "különlegességnek", azt az Országos Meteorológiai Szolgálat közösségi médiás munkatársa fogalmazta meg. "A válasz talán annyira nem meglepő, teljesen természetes ebben az időszakban már havas esőről, havazásról beszélni, főleg ha a magasabban fekvő, hegyvidéki területeinkre gondolunk (de síkvidéken is előfordult már). A legutóbbi emlékezetes őszi első havazás 2016-ban volt, ekkor október 5-én délután már megjelentek az első hópelyhek." - olvashatjuk a Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.

A havazás, mint olyan sajnos egyre inkább eltűnőben van és évről-évre ritkább, köszönhetően a globális felmelegedésnek, na, de ennek a cikknek nem az a célja, hogy erről elmélkedjünk. Partnerirodánk, a 22bet ugyanis listáz vonatkozó piacot, mégpedig a karácsonyi havazással kapcsolatban. Amint azt az alább képen is láthatjátok, az Egyesült Királyságban található városokra fogadhatunk, így a szigetországban élő honfitársaink talán kisebb előnyben vannak.

Nem túl meglepő, de az északabbra fekvő skót városokra fogadhatunk a legkisebb szorzón, Glasgow, Edinburgh és az észak-keleti csücsökben lévő Aberdeen is @5-szörös pénzt érhet. Ahogy haladunk délre, egyre nőnek az oddsok, Leeds @7.00, Manchester @10, London pedig @13-szoros összeget hozhat, ha idén fehér karácsonyra ébrednek a helyiek.

Legutóbb amúgy 2010-ben volt komolyabb kiterjedésű fehér-csapadék, hiszen akkor az időjárás állomások 83 százalékát borította hó. 2017-ben is lehetett nyerni, de akkor lényegesen nagyobb szerencse kellett, ugyanis akkor csupán a UK-állomások tizedét fedte el a havazás.

Kattints a képre és fogadj hasonlóan őrült piacokra a 22beten!

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

megosztom