Sportfogadás

Hiszel Trumpban? Szinte limit nélkül triplázhatod meg vele a pénzed!

megosztom

A 2020-as amerikai elnökválasztás esélyei kezdenek durván elbilleni Joe Biden javára, jöhet a kontra?

Véghajrához közeledik a 2020-as amerikai elnökválasztás, hiszen november elején végre az urnákhoz (vagy a postaládákhoz) állnak az emberek. A kampányok gőzerővel tartanak, ám eddigi egyik legfontosabb mérföldkő a két jelölt vitája volt, melyből több felmérés egybehangzó véleménye alapján Joe Biden jött ki jobban.

A kritikán alulira sikerült ütközet a bukikat is mozgolódásra késztette, de nem kizárólag emiatt távolodik a két jelölt szorzója. Ráadásul úgy néz ki, hogy a vita második körét nem rendezik meg, így pedig Trumpnak kevesebb esélye van bizonyítani, pedig ő szögezte le, hogy online nem fog szócsatába állni 78 éves ellenfelével. Azzal persze előszeretettel haknizik, hogy milyen hamar legyűrte a koronavírust.


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


A helyzet mindenesetre kicsit tényleg kezdhet aggasztó lenni a duplázásra hajtó Donald Trump számára, hiszen az elnök eddig is jelentős lemaradása tovább nőtt az elmúlt két hétben. Jelen állás szerint az országos felmérésekben immár 10%-pont körüli a lemaradása a demokrata Bidennel szemben. A helyzet mondjuk nem ismeretlen Trump számára, hiszen négy éve sokkal jobban leírták az elemzők és a bukmékerek is, végül mégis alulmaradt vele szemben Hillary Clinton.

Azok számára, akik hisznek abban, hogy ismét végrehajtja ezt a bravúrt, egyre kecsegtetőbbek lehetnek a bukik ajánlatai. Kiemelkedően magas limitekkel dolgozó partnerirodánk, a Pinnacle példának okáért már majdnem háromszoros oddsot kínál Trump győzelmére, ezt pedig akár 4.000.000 forinttal is megjátszhatjuk.

Persze mielőtt hasonlóra adjuk a fejünket érdemes a lehető legalaposabban körbejárni a témát, hiszen a Hathármon sajnos a politikához nem értünk annyira, mint a labdarúgáshoz!

{"headTitle":"USA választás 2020 - Ki nyeri?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-04 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Donald Trump","odds":"2.890","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Joe Biden","odds":"1.465","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom