NB I

Megizzad Kisvárdán a Fradi? - szorzók a hétvégi fordulóra

megosztom

A válogatott meccsek után folytatódnak majd a bajnokságok, az NB I küzdelmei a pénteki Kisvárda-Fradi meccsel térnek vissza. Lássuk a forduló szorzóit!

Hétvégén jön a hetedik forduló az OTP Bank Ligában, folytatódnak a küzdelmek a magyar élvonalban. Az élen álló csapatok közül a Ferencváros már pénteken pályára lép a Kisvárda otthonában, hiszen jövő hét kedden már a Nou Campban lesz jelenése a Barcelona ellen. Elég komoly kontrasztnak tűnik...

A zöld-fehérek győzelmét 1.60 körül adják a fogadóirodák, de a sűrű program miatt könnyen elképzelhető, hogy a válogatott játékosok nem lépnek majd pályára a bajnokin. Dibusz, Sigér és Botka a magyar, Zubkov és Haratin az ukrán, Blazic pedig a szlovén nemzeti csapatban töltötte az elmúlt napokat, az alig két nap pihenő a pénteki meccs előtt pedig nem tűnik valami soknak.

A Fradi tehát aligha az alapcsapatával fog kiállni, ugyanakkor nem nagyon hibázhat, hiszen a Fehérvár szorgosan gyűjtögeti a pontokat.


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


Ha már a piros-kékeknél tartunk, vasárnap este a forduló zárómeccsén a Honvéd vendégei lesznek Márton Gábor fiai. Közel 1,90-es szorzón pakolható a kettes, míg a kispestiek győzelme közel négyszeres oddsal kecsegtet. A fővárosiak 2017 óta nem tudták legyőzni a Vidit, tekintve, hogy a tabella 10. helyén állnak, nem biztos, hogy ez a széria most fog megszakadni.

A sereghajtó Diósgyőr az újonc Budafok otthonába vizitál, a bukik szerint pedig a miskolciak az underdogok. Itt azért vitatkoznánk egy picit az oddsmesterekkel, hiszen azért ha valahol, hát Budafokon esélyes a pontszerzésre a Diósgyőr, az 1.60-ért kínált X2 nem tűnik rossz ötletnek.

A zsinórban két győzelemnél járó Paks a Zalaegerszeget fogadja egy teljesen háromesélyes mérkőzésen, a négy forduló óta nyeretlen MTK pedig a Puskás Akadémia vendége lesz. Az Újpest és a Mezőkövesd az utóbbi években fordulatos és jó meccseket vívott egymással, a formák alapján ezúttal is kiegyenlített csatát hozhat ez a párharc.

 

Te mire fogadnál a hétvégi meccsek közül?

 

 

 

 

 

325922
megosztom