Nemzetek Ligája

Bízunk San Marino tisztes helytállásában

  • varin

Meglepetést ne várjunk San Marinótól, de okozhat nehéz perceket Liechtensteinnek.

Az elmúlt napok két legnagyobb meglepetését szolgáltatta Liechtenstein, amely előbb Luxemburgban nyert felkészülési mérkőzésen, majd otthon kapott ki Gibraltártól. A vaduzi gárda ennek köszönhetően lépéshátrányba került a feljutásért vívott küzdelemben, ám San Marino ellen jó eséllyel javíthatnak Salanovicék.

{"headTitle":"Liechtenstein-San Marino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liechtenstein","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"San Marino","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Pedig nem lehet azt mondani, hogy Liechtenstein ne lett volna igencsak elszánt Gibraltár ellen, hiszen összesen 21-szer próbált kapura lőni, ám Goldwin kitűnően védett, így a koronagyarmat története egyik legfontosabb sikerét húzta be. Liechtenstein ezzel lépéshátrányba került, hiszen muszáj lesz nyernie a Viktória Stadionban.

Első körben viszont még San Marino ellen kellene hozni a kötelező 3 pontot, amely azért nem kéne hatalmas gondot okozzon. 

Az Olaszország területén található miniállamról pontosan tudhatjuk, hogy Európa leggyengébb válogatottja, amely játékosai a helyi bajnokságban rúgják a bőrt. Noha az elmúlt években a hatalmas kiütések már el-elkerülték a csapatot, azért jegyezzük meg, hogy 2015 novembere óta nem ért el döntetlent San Marino, akkor Észtország ellen bekkeltek ki otthon egy 0-0-t. 

Idegenben San Marino utoljára 2003-ban tudott sikert elérni, akkor éppen Vaduzban szereztek egy pontot Andy Selváék.

Hiába nem túl acélos a liechtensteini csapat, a vendégek részéről kár gólt sejteni. Idegenben három éve nem talált be San Marino és erre most is csak 1.16 körüli szorzón fogadhatunk, viszont az egál hendikep is 1.75 körül van, ami jelzi, ez nem lesz egy 8-0-s meccs.

A cbet igen bőséges kínálatot publikált erre a meccsre, így rengeteg opcióból választhatunk. Mivel a favorit végeredmény szerintünk az 1-0, a 2-0 vagy a 3-0, ezen gondolatok mentén ajánlunk tippet.

{"headTitle":"Liechtenstein-San Marino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő/Vége + Gólok száma: Liechtenstein/Liechtenstein + 4.5 gól alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3287002] 2020-10-13 20:45:00 Liechtenstein - San Marinox;