Tipp

Karanténban a fél csapat, lehet bombázni a tippet!

  • varin

Ezúttal a német másodosztályban találtunk egy tippet, amely a vírus miatt zöldülhet.

Hétvégén folytatódnak Európa legérdekesebb bajnokságai, ám ahogyan már hosszú hetek óta szinte mindenhol, a két csapat mellett a koronavírus is fontos tényező lesz a pályákon. Ezúttal egy Bundesliga II-es meccs esélyeit írhatja át jelentősen a fertőzés.


Íme kisokosunk a koronavírus alatti sportfogadáshoz. Mire figyelj, hogyan fogadj, milyen elvek mentén tedd fel tétjeidet?


A vasárnapi Osnabrück-Darmstadt találkozón ugyanis a hazaiak kérvényezték a mérkőzés elhalasztását, mivel két játékosuk is pozitív tesztet produkált. 

Ennek eredményeként a keret egy részét október 21-ig otthoni karanténba utasította az egészségügyi szolgálat.

Hogy a mérkőzést végül elhalasztják-e, az azon múlik, hogy az Osnabrücknek lesz-e 15 bevethető játékosa, ha ugyanis ez a szám megvan, pályára kell lépnie az együttesnek.

A tippet tehát egészen nyugodtan bombázzuk meg, ha lesz mérkőzés, nagyon nagy value-t fogunk, ha viszont nem lesz, maximum visszakapjuk a tétet.

{"headTitle":"Osnabrück-Darmstadt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-18 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Darmstadt -0.25","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3399589] 2020-10-18 13:30:00 Osnabrueck - Darmstadtx;