Nemzetek Ligája

Ezek a legvalószínűbb eredmények az orosz-magyaron

megosztom

Nem a magyar csapat az esélyese a szerda esti Nemzetek Ligája-találkozónak Oroszországban. Megnéztük a bukmékerek milyen végeredményeket tartanak valószínűnek.

Szerdán a moszkvai Dinamo stadionban folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában a magyar válogatott. Marco Rossi együttese a vasárnap Szerbiában aratott győzelemnek köszönhetően szinte biztosan elkerülte a kiesést, ellenben a csoportgyőzelemért még harcban áll, ebben a versenyben pedig éppen a soros ellenfél a legnagyobb rivális.

A két együttes budapesti találkozóján az orosz válogatott 3-2-es győzelmet aratott, ám az eredmény szorosabb meccset súg, mint az valójában volt. Sajnos az orosz válogatott sokkal meggyőzőbbnek tűnt, a 46 perc alatt szerzett három góljuk pedig idejekorán el is döntötte a három pont sorsát.


Tudtad?

A BetClic 20.000 HUF kockázatmentes fogadást (FREEBET) biztosít a hatharam.com-on keresztül regisztráló játékosai számára!

 

Mi az a FREEBET bónusz?
 

 • A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.
   
 • Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 ezer Ft-ot.
   
 • Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted, minimum 1.50-es szorzón.
   
 • Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.
   
 • Nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!
   

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 


Sebességben úgy tűnt, akad lemaradásunk az orosz válogatottal szemben, éppen ezért lesz nagyon nehéz dolgunk idegenben (is). A magyar csapatnak hat nap leforgása alatt ez lesz a harmadik idegenbeli tétmérkőzése, ami komoly megterhelést jelent az egész keretnek. A szövetségi kapitánynak ráadásul több kulcsember hiányával is számolnia kell (Szoboszlai, Sallai, Gulácsi), amik szintén nem növelik az esélyeinket.

Ezzel szemben az oroszok sorozatban háromszor játszhatnak odahaza, vagyis jóval fittebbek lehetnek. Persze a mostani magyar csapattól bármi kitelik - pozitív értelemben - , így bizakodva várjuk a szerda esti összecsapást.

Az összecsapást, amelynek összességében nem mi vagyunk az esélyesei. Az 1X2-es piacokon 1.60-as átlagszorzón lehet fogadni az oroszokra és 5,50-es szorzó körül a mieinkre. Ebből az oddspárból kifolyólag a pontos végeredmények piacain is a hazai győzelemmel záródó kimenetelek bírnak a legkisebb szorzóval. A legalacsonyabb oddsot az 1-0-s hazai sikerre kapjuk, majd a 2-0-s végeredmény következik. Az 1-1-es döntetlent hétszeres pénzért kínálják.

Szerinted milyen eredmény születik az orosz-magyaron?

 

 

 

{"headTitle":"Oroszország - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-0 ","odds":"6.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"2-0","odds":"6.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"1-1 ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"2-1","odds":"8.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"0-0","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3287120] 2020-10-14 20:45:00 Oroszország - Magyarországx;
megosztom