Nemzetek Ligája

Ennyi most az esélyünk, hogy feljussunk az A-divízióba

megosztom

Két idegenbeli győzelmével a magyar válogatott kétszereplőssé (?) tette a Nemzetek Ligája csoportunkat. A mieink továbbjutása busás haszonnal kecsegtet.

A debütáló Könyves Norbert góljával a magyar válogatott 1-0-ra legyőzte vasárnap este Szerbia csapatát a Nemzetek Ligája harmadik fordulójában, így Marco Rossi együttese második idegenbeli győzelmét aratta csoportjában. Mivel a török válogatott csak 1-1-et játszott Oroszországban, így a mieink a megszerzett hat pontjukkal felzárkóztak az oroszokra és harcban állnak a csoport első helyéért. 

320449

Szerdán majd éppen a listavezető orosz válogatott ellen lépünk pályára, amennyiben ott is sikerülne győzelmet aratnunk, úgy valós esélyünk lehetne feljutni az A-csoportba, hiszen a hátralévő fordulókban még idehaza játszunk a török és a szerb válogatott ellen is. 

A Bet365-nél egyelőre azonban nem sok esélyt adnak a Rossi-legénység csoportelsőségre, hiszen kereken ötszörös szorzót ér most egy magyar végső siker, miközben az élen álló orosz együttes elsősége csak 1.50-es szorzót fizet. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Bár a papírforma ebben a versenyfutásban nem mellettünk szól, azért az a tény, hogy a világranglistán nálunk előkelőbb helyet elfoglaló és játékoskeretet tekintve minőségibbnek látszó szerb és török válogatottat magunk mögé tudjuk utasítani, az mindenképpen pozitív. 

A magyar válogatott legközelebb szerdán Oroszország ellen lép pályára, majd november 12-én Izland ellen ki-ki meccset játszik az Eb-szereplésért a Puskás Arénában. 

 

Szerinted hányadik helyen zár csoportjában a magyar csapat? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Nemzetek Ligája - Fogadás csoportra ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oroszország ","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Törökország","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szerbia","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom