Sportfogadás

Kevés esemény szívatta meg úgy a fogadókat idén, mint ez az NB III-as meccs

  • varin
megosztom

Aki csak tehette, pakolta a Tiszaújváros hendikepes vereségét Zuglóban.

Rengeteg NB III-as mérkőzésre került sor szombaton délután, ám kétségtelen, hogy fogadási szempontból a legérdekesebb találkozót Zuglóban játszották, ahová a Tiszaújváros érkezett. És valószínűleg kevés olyan magyar vonatkozású sportesemény is lesz idén, amely jobban megszívatta volna a fogadókat, mint a BVSC kötelezőnek tűnő győzelme a tartalékos rivális ellen.

A találkozót megelőzően ugyanis egymás után jöttek a hírek a vendégek problémái kapcsán, megemlítve, hogy a mérkőzés elhalasztását kérték, ám ehhez a BVSC nem járult hozzá.

Így - mint arról a tiszaújvárosi honlap beszámol - a 90 percre két kapussal a kezdőcsapatban kellett kiállnia az együttesnek úgy, hogy a cserepadon mindössze két játékos kapott helyet.

Az információk természetesen a sportfogadókhoz is eljutottak, akik a BVSC 2.27-es szorzóját egészen 1.12-ig pofozták le, olyannyira, hogy a Bet365 (vélhetően a hatalmas, élőben is beérkező tétek miatt) 8-10 perc után levette élő kínálatából a mérkőzést.

A mérkőzés legfontosabb statisztikái

Ám a pályán nem az történt, amire a fogadók számítottak, hiszen a fenti, egészen extrém módon egyoldalú statisztika ellenére a Tiszaújváros megnyerte idegenben a mérkőzést, amelyre a kezdő sípszót megelőzően akár már 15-szörös szorzóval is tehettünk pénzt a fogadóirodáknál.

Mi a tanulsága a mérkőzésnek?

Azon kívül, hogy a futballt (jobb esetben) 22 játékos játssza és a labda még mindig kerek, az is, hogy aki időben elkapta a hazai győzelmet, remek üzletet kötött. A záróoddsok megmutatták, mekkora hatalmas érték lehetett a BVSC győzelmében, ám ez végül nem realizálódott a pályán.

A sportfogadás márpedig ilyen, a value-t le kell vadászni, értékes fogadásokat kell kötni, sokat kell elemezni, ám az, hogy végül a pályán mi történik, már aligha rajtunk múlik...

A tiszaújvárosiak mindenesetre minden tiszteletet megérdemelnek, le a kalappal előttük! - írja a szerző, akinek szerencsére egy forintja sem volt a hazaiakon... :)

megosztom