Nemzetek Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a orosz-magyar meccsre

megosztom

A vasárnapi újabb bravúrt követően sincs megállás, hiszen ezúttal Oroszország legjobbjai ellen lép pályára a magyar válogatott a Nemzetek Ligája 4. fordulójában. Lássuk, mire számítanak a Hathárom szerkesztői.

mr.blonde

Nagy menetelésben vannak a fiúk, de azt gondolom, hogy az orosz válogatott már kemény dió lesz. Egyrészt minőségében a legjobb ellenfél, másrészt motivációjában is jóval a szerb előtt járhat. 

A keretünk Hangya sérülésével és Gulácsi hazautazásával tovább szűkölt, az egy héten belüli harmadik utazás és az ezzel járó nehézségek nem igazán a mieink esélyei mellett szólnak. Ezzel szemben az oroszok három hazai találkozót vívnak, ami jobban kidomboríthatja a két fél között meglévő fizikai különbséget. 

Nem vagyok benne biztos, hogy nem leszünk fáradtak és pontatlanok, ebből kifolyólag a gólszerzéssel is lehetnek gondjaink. Az orosz csapat is fásultabb lehet valamivel, és bár egyértelmű favoritok, a mieinket sem írnám le. Végeredmény helyett gólokra tippelnék, mivel összességében nem várok gólparádé, ezért a 2-3 gólszámos opció közel kettes oddsért szerintem vállalható. 
Tipp: Gólok száma 2-3 gól @ 1.90    

varin

Ettől a magyar válogatottól már bármi kitelik, és jó kimondani, hogy ezt most kizárólag pozitív értelemben írhatom le. Néhány hete, amikor a selejtezők kezdetén beszélgettünk a Discordon a reális oddsokról, sokan felkapták a fejüket az oroszok 1.80 körüli számán, ami mostanra távolról sem tűnik csábítónak. Ha nyertünk Törökországban, Bulgáriában és Szerbiában is, ugyan miért ne érhetnénk el sikert Oroszországban?! És persze értek itt már egy döntetlent is.

Persze ne tagadjuk le, hogy a törököket az elmúlt években ennyire gyengén nem láthattuk játszani, a bolgárok ellen Gulácsi hatalmas bravúrjai kellettek a továbbjutáshoz (és még Rossi is bevallotta, hogy nem mi voltunk a jobb csapat), illetve Szerbiában egy tisztán szabálytalan góllal nyertünk. De ezek most ilyen hetek, minden a jó irányba pattan Gulácsiék számára.

Éppen ezért én maradok a belgrádi receptnél, vagyis lövetek egy gólt a mieinkkel.

Tipp: Magyarország 0.5 gól felett @1.68    


>>Százalékban mekkora esélyt adsz Magyarország győzelmére Oroszország ellen?
Számold ki a
Tippkalkulátor segítségével, hogy korrektek-e szerinted a szorzók! <<


Tomihmv

Parádés formában várjuk a találkozót, hiszen két idegenbeli sikerből érkezünk. Ugyanakkor kezd elfogyni a válogatottunk, hiszen sérülések és a klubcsapathoz való visszatérések miatt egyre szűkebb a repertoárja Rossinak.

Az oroszoknak eddig nem sikerült az októberi válogatott etap, hiszen egy vereség (barátságos meccsen a svédek ellen), illetve egy döntetlen (NL-ben a törökök ellen) a mérlegük. Ugyanakkor Csercseszov mester gyakorlatilag a legerősebb keretére támaszkodhat, voltaképp ugyanazt a kezdőt fel tudja rakni, mint Budapesten. Összehasonlításként a mieinknél az akkori kezdőből hárman biztosan nem lesznek ott Moszkvában. Nem kérdéses mindezek után, hogy az oroszok az esélyesebbek, ugyanakkor ilyen oddson nem éri meg rájuk fogadni.

Szerintem érdemes lehet a kártyák felé tekinteni, abból is minél kevesebbre fogadni, ugyanis nem hiszem, hogy az odavágó, illetve a felek utóbbi meccsei alapján többeknél elszakadna a cérna egy ilyen meccsen. Mindemellett a játékvezető az a Michael Oliver lesz, aki idén nem igazán szeret a zsebéhez nyúlni (hat tétmeccsén mindössze 13 sárgát osztott ki), vagyis tényleg jó esély van az underre.

Tipp: Sárga lapok száma 4,5 alatt @ 1.625    


gb1

Kissé felforgatott kerettel állunk ki az oroszok ellen, akik nem is olyan rég 3-2-re vertek minket, de ennek ellenére az önbizalom az egekben lehet. A küzdeni akarásból jelesre vizsgáztunk ugyanis Szerbia ellen (is) és ennek meg is lett a gyümölcse. Szerintem akár a Szbornaja ellen is lehet keresnivalónk, ehhez képest viszont a bukik durván leírnak minket, így én ezt próbálnám kihasználni.

Ebből kifolyólag egy olyan ázsiai hendinek szavazok bizalmat, amely csak akkor veszít, ha legalább két góllal kikapnak Marco Rossi-legényei. Amúgy is épp itt az ideje, hogy javítsunk kicsit a gyászos egymás elleni mutatón.

Tipp: Magyarország +1 (ÁH) @  1.79   


Ti mire fogadnátok az Oroszország-Magyarország meccsen?


 

[3287120] 2020-10-14 20:45:00 Oroszország - Magyarországx;
megosztom