Magyar foci

Ezt várjuk mi - tippek a szerb-magyar meccsre

megosztom

Vasárnap este a Nemzetek Ligája 3. fordulójában Szerbia ellen lép pályára a magyar válogatott. A szerbek a mieinkhez hasonlóan továbbjutottak csütörtök az Eb pótselejtezőjének utolsó fordulójába vagyis két elégedett csapat feszül majd egymásnak. Lássuk, hogyan látják az esélyeket a Hathárom szerkesztői!

mr.blonde

Mindkét válogatott számára a csütörtöki pótselejtező volt a fontos ezen a héten, ez a vasárnapi NL-találkozó egyértelműen másodlagos. Éppen emiatt nehéz fogadási szempontból ez az ütközet, mert ebből a szituból ugyanúgy ehet egy unalmas 0-0, míg egy laza látványos focizgatás. 

Ahogy Marco Rossi, úgy a szerb kapitány is jó pár helyen változtathat a csütörtöki kezdőhöz képest, így viszont azok a játékosok, akik a pályán lesznek, jó eséllyel harcolhatnak is. Hogy ez minőségben milyen játékot eredményez, az jó kérdés, mindenesetre szerintem döntetlen közeli eredmény sem elképzelhetetlen. 

Kétségtelen, hogy a szerb válogatott jobb nevekből áll, Szoboszlai után pedig már Sallai Roland sem lesz velünk Belgrádban. Ezzel együtt picit túlzónak érzem a fogadóirodák oddsait, ennyivel nem tartom jobbnak Szerbiát, főleg egy zárt kapus, mérsékelt téttel bíró találkozón. Ugyanakkor a támadójátékunk a fenti két játékos nélkül aligha lesz acélos, szóval a pontszerzés azért jó eredménynek számítana. 

Tipp: 2. félidő gólok száma 1 vagy 2 @1.55    

varin

A szerb válogatott eklatáns példája annak, hogy sok jó játékos nem feltétlenül jó csapat. Ha csak a keretet nézzük végig, amely tele van topligás játékosokkal, egyértelmű, hogy a magyar válogatott előtt jár a szerb, ám a gyakorlatban árnyaltabb ennél a kép. A selejtezősorozatuk nem volt igazán sikeres, a Nemzetek Ligájában egyetlen pontot szereztek eddig Mitrovicsék, a motiváció pedig - ahogy nálunk is -, igencsak kérdéses. 

Nem lennék meglepve, ha a szerbek mindent, de tényleg mindent a skótok elleni döntőnek rendelnének alá, ott ugyanis toronymagas favoritok, így nem gondolom, hogy meg akarnak majd szakadni a Nemzetek Ligájában.

A szerb védelem azért nem egy stabil csapatrész, Luxemburg három, Litvánia két gólt szerzett szomszédaink ellen két-két meccsen, miként a portugálok és az ukránok is szépen szórták a gólokat. Én két felszabadult csapatot várok, szerintem lesz esélye a mieinknek pontot szerezni, de legalább egy magyar gólt várok Szalaiéktól.

Tipp: Magyarország 0.5 gól felett @ 1.62     

Tomihmv

Mindkét válogatottnak a csütörtöki nap volt a fontos a mostani válogatott szünetben, ezt pedig mind a szerb, mind a magyar csapat sikerrel abszolválta.

A hazaiak 120 percet voltak pályán Norvégiában, így biztos, hogy várható a csapatukban változtatás. Nálunk is lesz, no, de nem csak a csütörtöki meccs miatt, hanem azért, mert például Sallait a klubja visszarendelte magához, míg Sigér eltiltott lesz.

Noha papíron igen nagy presztízzsel kellene bírnia a találkozónak, amelyen egyébként Szerbia számít esélyesebbnek, egy ilyen csütörtök után, illetve, hogy zárt kapuk mögött zajlik majd a meccs egy harmadrangú sorozatban, szerintem egy unalmasabb meccs várható. Így pedig jó esély van arra, hogy a felek 2,5 gól alatt maradjanak vasárnap.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ 1.725    


>>Százalékban mekkora esélyt adsz Magyarország győzelmére ?
Számold ki a
Tippkalkulátor segítségével, hogy korrektek-e szerinted a szorzók! <<


 

Ti mire fogadnátok a Szerbia-Magyarország meccsen?

 

[3287119] 2020-10-11 20:45:00 Szerbia - Magyarországx;
megosztom