Nemzetek Ligája

Erős tippünk van az angol-belgára

  • Tomihmv
megosztom

Kézenfekvő, korrektül fizető tippet találtunk a felek rangadójára.

Nem csak vasárnap, hanem a Nemzetek Ligájának harmadik fordulójának rangadóját rendezik vasárnap kora este a Wembley Stadionban, ahol Anglia és Belgium feszül egymásnak.

Az angolok gyakorlatilag ott folytatták a leállást követően ahol abbahagyták, hiszen három mérkőzést játszottak, kétszer nyertek, egyszer remiztek, gólt nem kaptak, viszont cserébe lőttek négyet. Az NL-ben Izlandon nyertek 1-0-ra, majd Dániában játszottak egy gól nélküli döntetlent, míg csütörtökön felkészülési mérkőzésen 3-0-ra győzték le Walest.

Azon a meccsen Southgate a kulcsjátékosait pihentette, mivel például Kane, Rashford, Sancho, Walker, Dier, Maguire, Alexander-Arnold vagy Pickford sem lépett pályára. Természetesen ők mind ott lesznek vasárnap, vagyis Anglia igen jó előjelekkel várja a találkozót, még úgy is, hogy Sterling és Stones ezúttal nem áll a válogatott rendelkezésére.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Ami a vendégeket illeti, a belgák is jó passzban vannak, ugyanazzal a mérleggel bírnak, mint az angolok, avagy kétszer nyertek, egyszer döntetlent játszottak a restartot követően. Annyi a különbség, hogy az NL-ben kétszer nyertek (Dániában 2-0-ra, míg Izlandot 5-1-re verték otthon), míg a csütörtöki felkészülési meccsükön Elefántcsontparttal játszottak 1-1-et.

Ugyanakkor ahogy Southgate, Roberto Martínez is jó néhány fontos játékosát pihentette hétközben, avagy Lukaku, De Bruyne, Witsel, Vertonghen, Alderweireld vagy Meunier sem jutott szóhoz. Természetesen valamennyiükre számíthat a spanyol mester a Wembley-ben, míg a kimaradók közül Mertens, Hazard és Courtois nevét érdemes megemlíteni.

Mindkét fél a lehetőségeihez mérten a legjobbjaival lép pályára, mindkét válogatott jó formában van, avagy egy tényleg jó meccs várható vasárnap. Papíron a belgáknak elég volna a döntetlen is, de borítékolható, hogy az angolokhoz hasonlóan ők is győzelemre játszanak majd.

Legutóbb a 2018-as világbajnokság bronzmeccsén találkoztak egymás ellen, akkor Belgium 2-0-ra tudott nyerni. A belga találat ezúttal is bőven benne van a pakliban, de szerintünk az angol is, így a mindkét csapat szerez gólt opcióba fektetünk, ami korrektül fizet partnerirodánkban.

{"headTitle":"Anglia - Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-11 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3287045] 2020-10-11 18:00:00 Anglia - Belgiumx;
megosztom