Tippjáték

Tippelj az Eb-selejtezőkre és nyerj Logibet Supertipster-előfizetést!

A klubfoci pihenőre vonult, a szemek így a nemzeti együttesekre szegeződnek, amelyekre sorsdöntő meccsek várnak.

Hosszú várakozás után végre eljött az idő - a héten rendezik az EURO 2020 rájátszásnak első körét, amelyben természetesen Magyarország is érdekelt. Az előjelek és az oddsok alapján is a mieink a Bulgária elleni összecsapás favoritjai, ezt pedig az egymás elleni mutató is alátámasztja. A szófiai összecsapáson 23. alkalommal találkozik a két nemzeti együttes: a korábbi 22 találkozó közül a magyarok 12-t, a bolgárok ötöt nyertek meg, ötször döntetlen született, a gólkülönbség 52-22 a magyarok javára.

Kattints a képre és játssz legújabb ingyenes játékunkon!

A tét tehát óriási, mi pedig ennek apropóján összeraktunk nektek egy kis játékot, amelyben mind a 8 Eb-kvalifikációs mérkőzés helyet kapott. Az 1X2-es kupajátékban való részvétel ezúttal is teljesen ingyenes, a legjobbak pedig méltán híres partneroldalunkra, azaz a Logibetre nyerhetnek értékes előfizetést.
 

Díjazás
 

I. hely : 1 hónapos Logibet Supertipster-előfizetés

II-V. hely: 1 hónapos Logibet normál előfizetés


Mi az a SuperTipster?

A SuperTipster partneroldalunk, a Logibet egyedi fejlesztésű szolgáltatása, amelynek keretében egy speciális algoritmus a Logibet legjobb tippmestereinek legjobb tippjeit válogatottja össze az előfizetőknek. A SuperTipster szolgáltatásához profitgarancia is jár!


A tippjáték szabályzata
 

  • A versenybe a 2020. október 8-i EURO 2020 kvalifikácós körének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 8) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
     
  • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (csak a rendes játékidő eredményeire lehet tippelni, az esetleges hosszabbítás vagy 11-esek nem számítanak)
     
  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a mérkőzésekre leadott tippekkel.
     
  • A nyerteseket kérnénk, hogy a jatek@hatharom.com email-címen jelentkezzenek Logibet felhasználónevüket feltüntetve. 
     
  • Azon nyertesek, akiknek aktív Logibet-előfizetésük van, annak lejárta után kapják meg a nyereményüket.

 

 

Játékra fel!