Sportfogadás

Így bundázik egy orosz teniszező a Roland Garroson - videó

  • varin
megosztom

Csak egy simán elbukott szervajáték, nem is kellett más az orosz teniszezőtől.

A SuperTipster sem tudja, hogy mi bunda, de nyerni nagyon könnyen lehet vele! Részletek a cikkben!

Szinte még ki sem hűlt a pálya a játékosok alatt a Roland Garros első hetét követően, rögtön itt az első bundavád. Az eset pedig sokadszorra is arra segít rávilágítani, hogy távolról sem az a bunda, amit mi annak hiszünk és olyan helyeken is vannak mérkőzés-befolyásolások, ahol nem is gondolnánk.

A női párosok első körében rendezték meg a Mitu/Tig - Brengle/Sizikova mérkőzést, vagyis két román játékos egy amerikai-orosz duóval csapott össze. A papírformának megfelelően szomszédaink 2-0-ra húzták be a mérkőzést, amelyre mindössze 1.60 körüli szorzót fizettek az irodák. A bundavád azonban nem a végeredménnyel volt kapcsolatos, hanem az orosz játékos egyik adogatójátékát érint(h)ette.

Jelentések szerint ugyanis a második szett ötödik játékában, amikor Sizikova szervált, jelentős összegek érkeztek be arra, hogy a románok breakelnek. Ez végül egészen könnyedén következett be, hiszen két kettős hibának is köszönhetően semmire hozták az orosz szervajátékát. A videót megnézve Sizikova elég kényelmesen püfölte bele a hálóba a játék első pontjánál a második szervát, míg 0-15-nél valami elcsúszásféleséget produkált, hogy aztán a játékot szintén kettős hibával zárja le. Az esetet természetesen a felelős szervek vizsgálják...

Ez a meccs, illetve fogadás ékes példája annak, hogy attól még, hogy mondjuk egy underdog csapat vagy játékos hatalmas győzelmet könyvel el, netán a 90. perc után fordít, az még egyáltalán nem biztos, hogy bunda. A renitens játékosoknak, csapatoknak sokkal jobb lehetőségeik vannak a fogadási csalások lebonyolítására, hála az óriási kínálatnak a fogadóirodáknál.

Ha még többet akarsz olvasni a bundákról, hogy tudd, mikor érdemes gyanakodni, ajánljuk az alábbi cikkünket a témában.

megosztom