Sportfogadás

Alvás közben nyert 190 ezret ezzel a bombasztikus logibetes tippel egy előfizetőnk

  • Logibet

Nincs is jobb érzés, mint ilyen szelvényekre ébredni hétfő reggel.

Nem akármilyen tippet küldött játékba vasárnap este varin, aki a hétfő hajnali San Francisco 49ers-Philadelphia Eagles találkozón szavazott bizalmat a vendégek irányítójának. Ám szó se volt arról, hogy Carson Wentznek TD-ket kellett volna passzolnia, hiszen a Logibet vezető tippmestere úgy vélte, saját lábán teszi majd meg az end zone-hoz szükséges yardokat. A különböző tippek zöldülése végül 89 egység tiszta profitot hozott!


Ha te is szeretnél hasonló kaszálások részese lenni, csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!


Varin ugyanis 4 egységgel és 11-szeres szorzóval küldte játékba, hogy Wentz szerez legalább egy hatpontost, amely ötletét arra alapozta, hogy az elmúlt három meccsből kétszer is sikerült neki, ráadásul a Frisco futás elleni védelme kevésbé hatékony. A tippet megfűszerezte még két 1 egységes ötlettel is, nevezetesen, hogy Wentzé lesz az első TD és hogy legalább kettőt szerez. Nos, utóbbi ugyan elhasalt, de mivel a mérkőzés első touchdownját egy fifikás, 11 yardos futása révén Wentz szerezte, így ez 51-szeres szorzóval zöldült.

És hogy milyen jó lehetett a reggel varin követőinek? Erről BalazsDebrecen, egy régi logibetes előfizető szelvényfotója árulkodik. Így talán még hétfői munkába menetel sem fáj annyira!