NB I

Most kiderül mennyire profi csapat a Fradi - tippek a Puskás elleni meccsre

  • mr.blonde

Vajon mennyire lehet felpörögni egy Felcsút elleni bajnokira azok után, hogy az ember megtudja, hogy Lionel Messi ellen fog játszani?

Nem akármilyen napokon vannak túl a Népligetben, hiszen a Ferencváros történelmi bravúrt végrehajtva előbb kiharcolta a Bajnokok Ligája-szereplést, majd Fortuna asszony közreműködésével olyan csoportba került, amelynek köszönhetően a világ legjobb focistái ellen léphet majd pályára.  A Juventus és a Barcelona - de akár a Dinamo Kijev is idesorolható - ellen pályára lépni a legtöbb ferencvárosi számára életre szóló élmény jelent majd, hiszen korábban ilyen minőségű ellenfelek és csapatok ellen nem volt alkalmuk megmérettetni. 


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE
ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Nagy most tehát az öröm, de talán még nagyobb a várakozás a Fradinál, ugyanakkor nincs túl sok idő álmodozni, hiszen közben folytatódik a magyar bajnokság is, a zöldekre pedig vasárnap a listavezető Puskás Akadémia vár. 

Bár Szerhij Rebrov kapcsán abszolút helytálló a 'hűvös profi" jelző, az ukrán mester számára alighanem nagy kihívás lesz mentálisan a megfelelő üzemi hőfokra állítania a fiait a PFLA elleni meccsre.

Na nem feltétlenül azért, mert lebecsülnék a felcsútiakat, sokkal inkább amiatt a sok impulzus miatt, ami a héten érte a gárdát, hiszen ilyen érzelmi megterhelések után valahol érthető és törvényszerű is, ha leenged egy csapat. 

Ezt próbálhatja meg kihasználni a Puskás, amely meglepően jó egymás elleni mérleggel bír a Fradi ellen, hiszen a legutóbbi négy egymás elleni meccsből egyszer sem kapott ki, három remi mellett egy siker a mérlege. 

A felcsútiaknak most is van mibe kapaszkodniuk, hiszen a sok megpróbáltatásuk ellenére meglehetősen jól áll eddig a szezonjuk, mást ne mondjunk, a forduló előtt vezették a bajnokságot. 

[3370955] 2020-10-04 17:30:00 Ferencváros - Puskás Akadémiax;5

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák szerint természetesen a Fradi a favorit, de a fogadók tétjei valamelyest már eltolták a szorzókat, ami érthető, hiszen a fentebb taglalt okok miatt az 1.30 környéki oddsok nem voltak reálisak. 

 

Tudtad?

A     200€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

Tényleg óriási kérdés, hogy mennyire tudnak felpörögni a fradisták, de az biztos, hogy a közönség miatt nagyon nem tudnak majd lazsálni. A hírek szerint csak elővételben elment közel 10 ezer (!) jegy a meccsre, szóval elég jó kis meccshangulat lehet majd a Groupamában. 

A Fradi kerete ráadásul van olyan bő, hogy Rebrov picit rotáljon ha akar, hiszen akár 4-5 változás mellett is erősebb a kezdője, mint az ellenfélnek. 

A végeredményre ennek ellenére nem fogadnánk (azért van abban valami furcsa, ahogy a Puskás rendre borsot tud törni a Fradi orra alá...), viszont a gólokra bátrabban tennénk. 

A cbet kínálatából két opciót ajánlunk figyelmetekbe: az egyik az első félidő találataira vonatkozó úgynevezett 'multigoals' opció, ami szerintünk kifejezetten tetszetős erre a meccsre, a másik pedig a Fradira vonatkozó csapat gólszámos fogadás. 

 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Puskás Akadémia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-04 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő gólok száma - 1 vagy 2 ","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Ferencváros gólok száma 1.5 felett ","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3370955] 2020-10-04 17:30:00 Ferencváros - Puskás Akadémiax;