Bajnokok Ligája

Íme egy izmos kombi a BL-továbbjutókra!

  • varin

Nehezen tűnik bukhatónak az alábbi szelvény, ahol a BL-továbbjutókra, illetve a kiesőkre fogadtunk.

A csütörtöki BL-sorsoláson kialakult a legjobb 32 csapat 8 kvartettje, így megtudtuk azt is, hogy a Ferencváros vendégül láthatja Cristiano Ronaldót és Lionel Messit, mindemellett egy papíron talán verhető harmadik csapatot, a Dinamo Kijevet. A magyar bajnok esélyeivel ebben a cikkben bővebben is foglalkoztunk, most pedig egy kicsit nézzünk szét a többi négyesben. Íme egy longterm-kombi, amely első ránézésre nehezen tűnik bukhatónak.

C csoport

A Manchester City csoportelsősége igen könnyű menet lesz, míg a második helyért a Porto és a Marseille csatázhat egymással, vélhetően portugál sikerrel. Bár tény, hogy a görög Olimpiakosz elkövetett már szép dolgokat az elmúlt években, a csoportkört 2013 óta nem sikerült túlélniük és tavaly is hat pont lemaradással végeztek a harmadik helyen. A négyes leggyengébb csapataként valószínűleg a harmadik hely sem lesz meg nekik.

D csoport

Története legnagyobb sikerét könyvelheti el a dán Midtjylland, amely a Slavia Prágát búcsúztatta egy fordulatos mérkőzésen. Nem lehet azt mondani, hogy a korábban az EL-ből a Fradit és Vidit is kiütő gárdának könnyű lett volna az útja, hiszen a Ludogorec, a Young Boys és a cseh bajnok testén át vezetett az út a mézesbödönig. Azonban a Liverpool, Ajax, Atalanta trió ellen a harmadik hely is becsületükre válna.

E csoport

Első ránézésre nagyon tiszta a kép az E csoportban, ahol a Sevilla és a Chelsea eldönti az első hely kérdését, a Krasznodar és a Rennes pedig csatázik a "bronzéremért". Az angolok kvalifikációjára 1.33-ért szerintünk érdemes lecsapni.

G csoport

Nem kell különösebben indokolni, hogy a Fradi 1.10-es szorzója miért value. Oddsnövelőnek tökéletes, rizikó viszont nincs benne.

H csoport

Mivel az Istanbul Basaksehir csak néhány éve tényező a török futballban, itt is írhatjuk azt a bizonyos legnagyobb sikert. Viszont az állami pénzzel felpumpált gárdának nem kellett selejteznie, cserébe viszont a PSG, MU, Lipcse trió ellen vitézkedhetnek. Tavaly eljutottak az Európa Liga legjobb 16 csapata közé, idén viszont az is meglepetés lenne, ha a második számú kupasorozatban folytathatnák.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája hosszútávú fogadás","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-20 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.09","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"C csoport: Olimpiakosz nem jut tovább","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"D csoport: Midtjylland nem jut tovább","odds":"1.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"E csoport: Chelsea továbbjut","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"G csoport: Ferencváros nem jut tovább","odds":"1.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"H csoport: Istanbul Basaksehir nem jut tovább","odds":"1.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}