Érdekesség

Ha nincs a Hathárom, erről a lehetőségről nem is tudok - nagy öröm érte olvasónkat

megosztom

Olvasónk egy cikkünkből értesült egy olyan speciális fogadási lehetőségről, amely végül tízezreket hozott a számára.

Alighanem minden magyar sportszerető ember tudja, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata 1995 után újra, 25 év kihagyást követően ismét bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A zöld-fehérek a selejtezőben a svéd, a skót, a horvát és a norvég bajnokot is legyőzték, pedig az esélyek nem mindig mellette szóltak. 

A Fradi menetelése a sportfogadókat sem hagyta hidegen, hiszen a Celtic, a Dinamo Zagreb és  a Molde elleni párharcok is rekordszámú fogadásokat generáltak a fogadóirodáknál. 


Tudtad? Az Unibet 3000 HUF értékű ingyenes fogadást kínál kizárólag a  hatharom.com linkjén keresztül regisztrálók számára, ami a regisztráció és az első befizetés után vehető igénybe! 


Természetesen mi itt a Hatháromnál is igyekeztünk a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni az olvasóink igényeit, így pedig számtalan fogadási lehetőségre hívtuk fel a figyelmet, olykor megspékelve néhány ígéretes tippajánlóval is. 

Különösen nagy örömünkre szolgál, amikor olyan visszajelzéseket kapunk, mint a minap. Egy kedves olvasónk a Facebook-üzenetben küldte el nekünk a nyertes szelvényét, amelyen arra fogadott, hogy a Ferencváros bekerül a Bajnokok Ligája csoportkörébe. 

"Sziasztok! Csak szeretném elküldeni nektek ezt a szelót, ha nem találok rá az oldalon a cikkre, biztosan nem vettem volna észre, hogy fogadhatok ilyen opcióra! Szerencsére hozták a fiúk a "kötelezőt", úgyhogy köszönöm szépen, jól esett ez a nyeremény :) " 

A képen látható fogadást partnerirodánk, az Unibet kínálatában lett elhelyezve, a nyertes kimenetel pedig kereken ötszörös szorzót ért a fogadóknak. 

Ez még a Dinamo Zagreb ellen elleni harmadik körös selejtezőmérkőzés előtt volt fogadható, mi pedig a mérkőzés előtt napokkal mutattuk be ezt a Fradi-szurkolók számára csábító ajánlatot. 

Természetesen ezúton is gratulálunk kedves olvasónknak és további sok-sok nyertes fogadást kívánunk a számára! 

megosztom