Serie A

Orbitálisat kaszáltunk februárban ezzel a tippel - ismétlés következik?

  • varin

Szelíd bírót kapott a Fiorentina és a Samp ütközete, de így talán még nagyobb az érték a lapokban.

Nem akármekkorát durrantottunk februárban a Logibeten a Sampdoria-Fiorentina mérkőzéssel, akkor a felek meg sem álltak 11 lapig, amely többek között egy 86-szoros szorzó zöldülését is eredményezte. Azon a találkozón Irrati sípmesternek köszönhetően (és a különböző lapos bet builderek miatt) sikerült 130 egység profitot realizálnunk, melyet ezúttal is célul tűzhetünk ki.

Persze Giacomelli sporttárssal kevésbé lesz könnyű dolgunk, ő nem a liga legszigorúbb játékvezetője, viszont éppen emiatt a line is alacsonyabb. Ráadásul ha megnézzük a sípmester mérkőzéseit, kevés olyan találkozót dirigált az elmúlt hónapokban, amiben annyira benne volt a sok lap, mint ebben az évek óta remek párharcban.

A két csapat elmúlt hat bajnokiján négy piros lap is volt és átlagosan 8 lapot mutattak fel a játékvezetők.

Ráadásul igen gyatrán indította a bajnokságot a genovai gárda, hiszen a torinói 0-3 még rendben van, de hazai pályán kikapni az újonc Beneventótól, no az már problémás eredmény, amely győzelmi kényszerre sarkallhatja a vendégeket.

Nem kell véleményünk szerint túlnyújtani ezt az indoklást, az elmúlt évek egyik legkeményebb csatáit hozták a két csapat mérkőzései, a 4,5-es határ pedig még egy Giacomellivel is nagyon könnyen megugorható.

{"headTitle":"Fiorentina-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap felett","odds":"2.0","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428888] 2020-10-02 20:45:00 Fiorentina - Sampdoriax;