Bajnokok Ligája

Álomsorsolás! - több szempontból is oddsrekorder a Fradi a BL-ben

megosztom

Kihúzták a Ferencváros csoportellenfeleit és hát aligha lehet ok panaszra. A szorzók viszont visszahoznak a földre.

Micsoda napja volt tegnap a magyar labdarúgásnak, még akkor is, ha Vidinek nem sikerült feltenni a pontot az i-re. Joggal mondhatjuk, hogy Fortuna fogta a 25 év böjt után visszatérő Ferencváros kezét, hiszen hamarosan Budapesten lép pályára a Cristiano Ronaldót soraiban tudó olasz rekordbajnok, valamint kis hazánk egyik legnépszerűbb nemzetközi klubja, a Leo Messit foglalkoztató Barcelona. Szerhij Sztanyiszlavovics Rebrov kívánsága is teljesült, ugyanis a harmadik kalapból a Dinamo Kijevet kaptuk, a Zöld Sasok mesterénél pedig kevesen ismerik jobban az ukrán klubbot, ahol játékosként és edzőként is hosszú éveket töltött.

Ahogyan azt már megszokhattuk, a bukik nem is vártak sokat és már meg is jelentek az első szorzókkal a csoportkört illetően. A kilencedik kerületi gárda több szempontból is rekorder, még ha negatív is, bár azért nem valószínű, hogy sokakat meglep, hogy ennyire nem veszik számításba az irodák a magyar bajnokot. A mérkőzések sorrendjére csak később derül fény, de már így is jópár jövőbeli BL-eseményre vonatkozó fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre.

Amint azt az alábbi táblázatból láthatjátok, Boliék továbbjutására - a Basaksehirrel holtversenyben - van a legkisebb esély az összes csoportot figyelembe véve, erre @8.00-szoros szorzón fogadhatunk, míg ha nem jutnak tovább, @1.10-szeres összeget nyerhetünk. A Fradi teljesen abszurdnak tűnő csoportelsőségét @51-szeresért kínálja a bet365, ebben a tekintetben amúgy a Barca-Juve duó fej-fej mellett áll @1.90-szeres szorzón, a Kijev oddsa pedig @26-szoros.

A végső győztes piacát, ahogyan az várható volt, nem igazán rengette meg a csütörtöki sorsolás. Továbbra is a címvédő Bayern München - amely Szoboszlaival találja szembe magát az A-csoportban, de ez egy másik történet - és a City állnak az élen (@5.00-@5.00). Rebrov fiai a sereghajtó szerepét töltik be ebben a viszonylatban is, de amint láthatjuk

csupán ötöd akkora csoda elég, mint a Leicester City 2016-os Premier League-címe, hiszen a Fradi BL-győzelme @1001-szeres pénzt fizet!

Nem túl hízelgő ránk nézve, hogy a Lokomotiv-Midtjylland-Rennes-Olympiakos négyesre is feleakkora, azaz @501-szeres oddsot állapítottak meg, a Dinamo Kijev pedig "csak" @351-szeres pénzért pakolható. A piacok természetesen a napokban bővülni fognak, mi pedig a legérdekesebbekkel foglalkozunk is majd itt, a Hathármon.

{"headTitle":"Ferencváros - 2020/21-es Bajnokok Ligája fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros továbbjut a csoportból - igen","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros továbbjut a csoportból - nem","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros csoportelső lesz - igen","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros nyeri a Bajnokok Ligáját","odds":"1001.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


megosztom