Európa Liga

Simán merünk most a Milan ellen fogadni

  • varin

Nem véletlenül félnek a milánói hívek a portugáliai 90 perctől. Kieshet a Milan?

Noha az AC Milan gárdáját az Európa Ligában szinte bárki ellen joggal nevezhetnénk favoritnak, nem kizárt, hogy Stefano Pioli legényeit most egy középcsapat izzasztja majd meg. A Rossonerik tartalékosak, a Rio Ave jó formában, vagyis valóban bajba kerülhetnek az olaszok.

{"headTitle":"Rio Ave-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rio Ave","odds":"6.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Milan","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Mint az a lenti keretből is látszik, a tar mesternek több hiányzóval is számolnia kell. Zlatan Ibrahimovic továbbra is lábadozik a fertőzésből, Ante Rebic sérült és eltiltott egyszerre, így a támadósor összetétele igencsak kérdéses. Habár vélhetően a fiatal Colombo kezd majd Zlatan helyén ékként, az elmúlt hetek inkább Hakan Calhanogluról szóltak, aki szenzációs formában futballozik. A Milan egyébként idén még nem hibázott, mind a négy tétmeccsüket győztesen hozták le, ám az vitán felül áll, hogy a Rio Ave ellen lesz a legnehezebb dolguk.

Merthogy a portugálok komoly skalpot szereztek az előző körben, hiszen a Besiktas ellen sikerült továbbjutnia a tavaly ötödik helyen végző együttesnek. Ez a nagyon szép eredmény még azt is felülírja, hogy eközben a bajnokságban két nyerhető meccsen szereztek csupán kettő pontot - ebből logikusan következik, hogy a portugál gárda is veretlen még idén.

Fotó: acmilan.hu

Fogadási szempontból egyáltalán nem egyszerű mérkőzés, és különösebben nem is értünk egyet vele, hogy fokozatosan csökken a Milan szorzója. Diazék már a Bodö/Glimt ellen sem voltak igazán meggyőzőek hátul, bőven benne van, hogy Mário Silva csapata is betalál majd.

Nem árt továbbá arra is gondolni, hogy a Milan támadósora kissé tartalékos, a két legjobb csatár nem lép pályára, így ne lepődjünk meg nagyon, ha az olaszoknak gondot okoz majd feltörni a portugálok védekezését.

Mivel nem egyszerű megszülni a jó tippet és a gólok számára szerintünk nagyon kockázatos fogadni, egy biztonsági tippel próbálunk meg nyerni. Véleményünk szerint egy hangyányival közelebb van a meccs az 1x-hez, mint a 2-eshez, így egy biztosított ázsiai hendikeppel kevés esélyt adunk, hogy vesztes legyen a tippünk.

{"headTitle":"Rio Ave-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rio Ave +1.25","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3449173] 2020-10-01 21:00:00 Rio Ave - AC Milanx;