Serie A

Többelemű fogadáskészítővel támadunk a nap legjobb meccsén!

  • varin

A BL árnyékában rendeznek három olasz meccset, ám a Lazio-Atalanta várhatóan kiváló 90 perc lesz.

Akár bronzmeccsként is aposztrofálhatnánk az 1. fordulóból szerdára halasztott csatát, a Lazio és az Atalanta ugyanis tavaly fej-fej mellett, 78 ponttal végzett a dobogó harmadik fokán. A két gárda kiválóan, meggyőző idegenbeli sikerrel vette az első akadályt, korábbi mérkőzéseik, illetve habitusuk okán pedig nem is igen várhatunk mást az esti csatájuktól, mint gólparádét.

{"headTitle":"Lazio-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-30 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Egyértelműen mindkét oldalon a megszokott sikercsapat megőrzése volt az elsődleges cél, ez pedig a klubok átigazolási politikáján is látszódott. Ugyan Bergamóból távozott Timothy Castagne, ám igazából Gasperini csapata sem változott, ugyanaz a hatalmas támadó potenciállal bíró, igen látványos futballt virító csapat, amely évek óta.

A rajt pedig mindkét csapatnál kiválóan sikerült, a Lazio tavaly szenzációsan rajtoló Cagliari vendégeként tudott nyerni, míg az Atalanta a hosszú évek óta leggyengébb Torinót győzte le négy rúgott és két kapott góllal. Ez nagyjából azért előre is vetíti, hogy a két csapat találkozója sem végződik majd 0-0-val.
 

Szeretnék többet tudni a fogadáskészítőről!


Tavaly Rómában 3-3 lett a végeredmény, míg Bergamóban 3-2-re nyert az Atalanta. A közös pont, hogy mindkét meccsen a vendégek voltak fölényben, olyannyira, hogy a Sasok 0-3-ról kapaszkodtak vissza 20 perc leforgása alatt.

A fenti információk fényében egyáltalán nem csoda, hogy az egál gól line-t 3-ra lőtték be a bukmékerek és még úgy is az over a valószínűbb. A mérkőzést Fabio Maresca vezeti, aki a lapokhoz is igen jó elem, így mi egy olyan fogadáskészítős opciót választottunk, amelynek minden eleme illeszkedik a két csapat habitusához és a várhatóan igen kemény, de izgalmas 90 perchez.

{"headTitle":"Lazio-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-30 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Mindkét csapat szerez gólt + Lazio 0 lap felett + Atalanta 0 lap felett + 6 szöglet felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3428770] 2020-09-30 20:45:00 Lazio - Atalantax;