La Liga

Akár egy bő négyes szorzó is megcsíphető Luis Suárezzel

Luis Suárez álomszerűen mutatkozott be az Atlético Madrid csapatában, az uruguayi első meccsén két gólt is lőtt. A Huesca ellen folytathatja a gólgyártást.

Nem akárhogyan kezdte meg a spanyol bajnokságot az Atlético Madrid csapata, hiszen a Matracosok a Granada ellen 6-1-es győzelmet arattak. A madridiakra nem igazán jellemző az ennyire hatékony támadójáték, amit jól példáz az is, hogy a hétvégi meccs over szorzója 2.30 körül mozgott. Ehhez képest hét gólt hozott a találkozó, de talán ami ennél is érdekesebb, az Luis Suárez debütálása. 

 

Embed from Getty Images

 

A Barcelonától kissé méltatlanul elküldött támadó szinte még meg sem érkezett a spanyol fővárosba, de Diego Simeone rögtön bedobta őt a csatasorba. Elképzelhető, ha nem 3-0-ra vezet az Atlético, akkor Suárez bemutatkozása még picit váratott volna magára, mindenesetre az uruguayinak 20 perc játéklehetőség is elég volt, hogy két gólt és egy gólpasszt is összehozzon. 


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Tudtad?

A     200EUR értékű bónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

Ilyen kezdésre aligha számolhatott bárki is, de az biztos, hogy az Atlético-fanok most dörzsölik a tenyerüket, hiszen Diego Costával és Joao Felix-szel együtt igazán veszélyes és minőségi támadótriója lett a Matracosoknak. 

Szerdán este az újonc Huesca otthonába vizitál az Atlético Madrid, a mérkőzés esélyesei természetesen a vendégek. A kettes kimenetelre 1.50 körül lehet fogadásokat kötni, de ennél jóval nagyobb szorzót lehet megcsípni Luis Suárez újabb góljával vagy góljaival. 

 

Suárez góljára 2.10-2.20 közötti oddsokat lehet látni a fogadóirodáknál, amivel rögtön ő lett ennek a piacnak az első számú favoritja. Ugyanakkor kérdéses azért, hogy kezdőcsapatba állítja e őt Simeone, hiszen még jócskán a beilleszkedés fázisában jár, szóval könnyen elképzelhető, hogy ezúttal is csak a padról száll majd be. 

Ha ez így lenne, akkor - maradva a gólszerzős fogadásoknál - az utolsó találat szerzője opciónál már 4,33-as szorzót lehetne megfogni a cbet-nél egy Suárez-találattal. 

 

Szerinted érdemes valamelyik opcióra fogadni? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Huesca - Atletico Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-30 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luis Suárez bármikor gólt szerez ","odds":"2.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Utolsó gól szerzője - Luis Suárez ","odds":"4.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3424073] 2020-09-30 19:00:00 Huesca - Atlético Madridx;