Sportfogadás

Szinte képtelen vesztes tippet adni a Logibet királya - ezt a statisztikát látnod kell!

  • Logibet

Griezmann a remek augusztusi mérlegére is képes volt sok-sok lapáttal rápakolni.

Javában zajlanak a magyar focibajnokságok, hiszen az NB I-ből már öt, az NB II-ből pedig tíz fordulót játszottak le. A magyar futball pedig egyet jelent a Logibet legnépszerűbb tippmesterével, Griezmannal. A honi labdarúgás koronázatlan királya már az augusztusi rajt alkalmával is szépen odatette magát élő tippjeivel, ám amit szeptemberben művel, arra szavak sincsenek.

Mint az a táblázatból is látható, Griezmann a hónapban eddig 16 eseményre tippelt, amelyek közül 13-nál profitot ért el. A bukó ötletek is a hónap elejéről datálódnak, így jelenleg egy igencsak meggyőző, W9-es szériában vannak "Grizi" követői.

Griezmann ebben a hónapban +50.2 egység profitnál jár, amelyhez egy szinte hihetetlen, 61.98%-os ROI párosul.

Természetesen ilyen mintánál a ROI-nak nincs nagy jelentősége, ám a profit kiválóan mutatja, hogy valóban az ország egyik legjobb tippmesteréről van szó, aki nem véletlen a legnépszerűbb a Logibeten.

Szeretném megkapni Griezmann tippjeit! Mi a teendőm?

A Logibeten bármely csomag megvásárlásával jogosult leszel megtekinteni Griezmann élő tippjeit, ha pedig a mérkőzés előtti ötleteire is kíváncsi vagy, válogass a Normál vagy a Pro csomagok lehetőségei közül.

Ne felejtsd el, minél hosszabb távra fizetsz elő, arányosan annál kevesebbet fizetsz.

Csatlakozz minél hamarabb a nyerők táborához és kaszálj úgy az NB I-es, NB II-es és Magyar Kupa-meccsekkel, ahogy senki mással!

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<