Serie A

A lehető legegyszerűbb tippet ajánljuk a Roma-Juvéra!

  • varin

Duplázhatjuk a pénzünket a Juve sikerével a szezont furcsa vereséggel kezdő Roma ellen.

Hiába kezdte 0-0-val az idényt a Roma, a Farkason 0 ponttal és -3-as gólkülönbséggel csücsülnek a Serie A utolsó helyén. A fővárosiaknál Diawara jogosulatlan játéka 1 pontba került, márpedig a javítás sem lesz éppen egyszerű, mivel az ellenfél a "csúcsragadozó" Juventus lesz.

{"headTitle":"Roma-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Ami az Öreg Hölgyet illeti, nem volt igazán lenyűgöző a rajt, persze egy 3-0-t aligha kell megmagyarázni. Az látszik, hogy Andrea Pirlo csapata még épülőben van, a Sampdoriánál viszont sokkal jobb értékmérő lesz a következő két forduló, amikor is a Roma után a Napoli ellen lépnek pályára Ronaldóék. Egyelőre viszont jó a hangulat és a légkör az iparvárosban, ami annak fényében azért nem csoda, hogy Maurizio Sarri nem volt minden futballista kedvence.

"Új edzőnk, új stábunk és új ötleteink vannak, és a játékosok nagyon is be vannak vonva. Szerintem jobban élvezzük a játékot, mint tavaly. Az edzések kemények, de mindig van bennük egy kis öröm" - idézi a juventushungary Ramsey Sky Sport Italiának adott nyilatkozatát.

Ehhez a jó hangulathoz csatlakozhatott Alvaro Morata is, aki motiváltan vág neki a régi-új kalandnak, noha nem ő volt az elsődleges jelölt a csatárposztra, hanem Luis Suárez. 

Az előzetes kezdőcsapatokba azonban nem a spanyol gólvágó, hanem a szezont gyönyörű góllal indító Kulusevski van jelölve CR7 mellé, így vélhetően Morata a második félidőre áll csak be.

Fogadási szempontból nem tűnik annyira nehéznek a történet, a Juve egyszerűen sokkal jobb csapat jelenleg a Románál, ezen pedig az sem változtat sokat, hogy az elmúlt években azért többször szenvedett az Öreg Hölgy az örök városban. Óvatosabb duhajoknak ott van a -0.25-ös ázsiai hendikep, még tutistábbaknak a DNB, mi viszont rámegyünk 2-szeres szorzóért a Juve-sikerre.

{"headTitle":"Roma-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus ","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428831] 2020-09-27 20:45:00 Roma - Juventusx;