Premier League

Ezt várjuk a Manchester City-Leicestertől

  • Tomihmv
megosztom

Jól fizető, ázsiai hendikepes fogadással támadunk a felek hétvégi összecsapásán.

Vasárnap négy mérkőzésre kerül terítékre a Premier League harmadik fordulójában, a nap rangadóját pedig az Etihad Stadionban vívják, ahol a Manchester City a Leicestert fogadja.

A hazaiak az első kanyarban pihentek az elhúzódott Bajnokok Ligája szezonjuk miatt, így ők hétfőn mutatkoztak be a nagyérdeműnek. Nem okoztak csalódást, sőt, szinte nulla felkészüléssel a hátuk mögött tudtak nyerni a roppant kellemetlen stílusban játszó Wolverhampton otthonában 3-1-re.

Guardioláék nem álltak le, csütörtökön ismét a pályán voltak, az Angol Ligakupa keretén belül pedig az immáron másodosztályú Bournemouth csapatát fogadták. Ugyan csak 2-1-re nyertek, de a katalán mester soha nem látott felállásban küldte pályára az övéit, hiszen a kezdőben a mondhatni fontosabb játékosok közül csak Walker, Rodri, Torres, Mahrez és Foden kapott helyet, míg csereként Mendy, De Bruyne és Sterling állt be.

A City tehát tartalékolt vasárnapra, ugyanakkor továbbra is lesznek hiányzói, hiszen Agüero, Bernardo Silva, Gündogan, Cancelo, Zincsenko, Gabriel Jesús és vélhetően Laporte is kimarad. Igaz, gyorsan tegyük is hozzá, hogy közülük csak a brazil kapott szerepet hétfőn.


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


Ami a vendégeket illeti, a Leicester már három tétmérkőzésen is túl van. A bajnokságban hozták a kötelezőket a Rókák, hiszen az újonc West Brom otthonában 3-0-ra nyertek, majd a Burnley sem okozott gondot számukra, hiszen 4-2-re nyertek ellenük a King Power Stadionban.

Az első rangadójukat az AL keretén belül vívták szerdán, hiszen az Arsenalt fogadták. Ugyanakkor az a mérkőzés nem sikerült jól Brendan Rodgersék számára, mivel 2-0-ra kaptak ki az Ágyúsoktól, így elbúcsúztak a sorozattól. Igaz, ahogy a hazaiak, úgy ők is igen csak vegyesfelvágottal léptek pályára a harmadik számú angol sorozatban. A vendégeknél egyébként Ricardo Pereira, Benkovic, Gray, Ünder és Ndidi marad ki, de közülük csak az utóbbi játékos jutott szóhoz eddig a PL-ben.

Összességében tehát mindkét fél jó passzban várja a találkozót, a Leicester némileg előrébb tart, hiszen lényegesen többet készülhetett az új szezonra. Ez az idény elején még döntő tényező lehet, ráadásul ugye a Citynél vannak azért komolyabb hiányzók, igaz, nélkülük is jól ment a csapatnak eddig.

Az érték azonban egyértelműen a Leicesterben van, főleg, hogy a bukiknál toronymagas favorit a manchesteri csapat, így a Rókákra fogadunk, no, de egy jól megtámogatott hendikeppel. A vendégekre kínált +1,75-ös ázsiai hendikepet néztük ki partnerirodánknál 1.813-ért, ami teljesen csak akkor veszít, ha a hazaiak legalább három góllal nyernek.

Erre nem látunk reális esélyt az előjelek, illetve a felek utóbbi években lejátszott egymás ellenije alapján, ugyanis az utóbbi 25 egymás elleni meccsükből mindössze egyszer fordult elő, hogy a Manchester City kiütötte a Leicestert.

{"headTitle":"Manchester City - Leicester","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leicester +1,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.813","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3411374] 2020-09-27 17:30:00 Manchester City - Leicester Cityx;
megosztom