NFL

Ismét tutista kombival dupláznánk vasárnap este

megosztom

Az NFL 3. játékhetén az Arizona - Detroit és a Minnesota - Tennessee meccsekből húznánk hasznot.

Arizona Cardinals - Detroit Lions

A csapatok merőben eltérő hangulatban készülnek erre az összecsapásra, hiszen a Cardinals két győzelemmel, míg a Lions két vereséggel nyitotta a szezont. Az Arizona oldalán a mai napon is okkal bizakodó mindenki, hiszen támadásban remekül muzsikál a Murray-Hopkins-Fitzgerald-Drake tengely és nem valószínű, hogy a Detroit minden szinten gyenge védelme megtalálja majd az ellenszert erre a négyes fogatra. Különösen esélytelennek látszik részükről a passzjáték hatástalanítása, mivel a három legjobb CB-jük közül kettő továbbra sem léphet pályára. Ha pedig ehhez hozzáadjuk hogy a Cardinals a támadójátékaik 64%-ban passzal próbál haladni, akkor azonnal láthatjuk, hogy a Lions védelme nagyon hosszú nap elé néz.

A matchup papíron a Detroit támadói számára is kedvező, ám fontos megjegyezni, hogy a múlt héten kidőlt két kezdő játékos az O-Line-ból, akik közül az egyik játékos biztosan kihagyja a mai meccset, a másik játékos szereplése pedig kérdéses. Tekintve hogy az Arizona pass rush jól működik, ez korántsem jó jel Staffordék számára, illetve a hatékony futójátékok kivitelezését is megnehezíti.

Véleményünk szerint tehát egyik csapat szériája sem szakad meg a mai napon és a Cardinals behúzza harmadik győzelmét.
 

Embed from Getty Images

 

Minnesota Vikings - Tennessee Titans

A Vikingek két vereséggel kezdték a szezont, ami azt jelenti, hogy a csoportjuk utolsó helyén állnak. Kikaptak a csoportrivális Packerstől 43-34-re, míg a Colts 28-11-re csapta meg őket. Gyorsan össze kell kapniuk magukat, mert a 0-3-as start nem túl jó ómen a playoffra nézve. A Titánok viszont éppen ellenkezőleg, két győzelemmel kezdtek és vezetik a csoportjukat. 

Nem csak a 2-0 és 0-2 miatt, de a Titans alapból egy sokkal masszívabb, minőségibb csapatot alkot, amely az előző szezonban nagyon komoly önbizalmat és hitet szerzett. Minnesotában nincs meg ugyanez az érzés, szenvednek, döcög a játékuk a labda mindkét oldalán és egy nem túl sikeres szezon elé néznek. 

Egy rájátszás-aspiráns csapat találkozik egy sokkal gyengébbel, nem csoda, hogy még hazai pályán is underdog a Vikings. Tippünk, hogy a Titans győzelemmel távozik Minnesotából és megőrzi vezető helyét az AFC déli csoportjában. De mivel ez egy letutizott kombi, így plusz egy FG-t még hozzácsapunk a vendégekhez. 

A csuszka segítségével könnyedén állíthatjuk a hendikep értékét!

{"headTitle":"NFL, 2. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-20 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippek 2.06-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Arizona","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tennessee +3.5","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

megosztom